EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Andreas Hansen: "Humøret er højt"

HB Køge-keeperen håber på god opbakning i onsdagens vigtige hjemmekamp mod Viborg.

Andreas Hansen glæder sig til hjemmekampen mod Viborg onsdag aften.

 

HB Køge-keeper Andreas Hansen har været en vigtig og sikker sidste skanse for HB Køge i denne sæson, hvor han i 31 kampe blot har indkasseret 30 scoringer, og tilmed leveret hele 14 clean sheets. Flest af alle i NordicBet LIGAEN.

 

Senest stod han endnu en god kamp da HB Køge i weekenden slog lokalrivalerne fra FC Roskilde med 3-1, og dermed spillede sig helt ind i kampen om den tredjeplads, der giver adgang til play-off-kampe om oprykning til Superligaen.

 

- Humøret er højt, og vi har det rigtig godt. Man kunne godt mærke, at det var en vigtig sejr over FC Roskilde, og nu har play-off inden for rækkevidde, siger keeper Andreas Hansen til HBKoge.dk efter mandagens træning.

 

Med weekendens sejr over FC Roskilde er der nu kun to point op til NordicBet LIGAENs tredjeplads, og forude venter en spændende sæsonafslutning, hvor HB Køge i løbet af den kommende uge møder både Viborg og Esbjerg, der pt. ligger nummer 3 og 2 i tabellen.

 

- Det er først og fremmest kampen mod Viborg vi har fokus på. Hvis vi ikke vinder den, så ser det meget svært ud, mens der med en sejr mod Viborg venter en meget spændende finale mod Esbjerg. Vi skal selvfølgelig gå efter de tre point på onsdag, og jeg håber, at der vil komme en masse tilskuere og støtte op om os. Det betyder rigtig meget når man løber rundt inde på banen, at vi kan mærke opbakningen.

 

NordicBet LIGAEN

HB Køge - Viborg FF

Onsdag den 16. maj kl. 18.30

Capelli Sport Stadion

 Skrevet af HBKoge.dk den 14. maj 2018