EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

U19: Første uafgjorte i sæsonen

Men ærgerligt pointtab på hjemmebane

HB Køges U19 hold spillede lørdag på hjemmebane mod Holbæk, og for anden kamp i træk lykkedes det ikke at beholde de tre point. Første halvleg endte uden scoringer. Det var gæsterne der investerede klart mest den første time af kampen, hvor de femten minutter inden i anden halvleg bragte sig foran 2-0, men herefter vågnede HB Køge op. 
Hjemmeholdet fik svaret igen syv minutter senere ved Alain Mateso, mens Aleksander Sepp med en solotur fik udlignet efter 76 minutters spil. 

Med under ti minutter tilbage af kampen, fik Holbæk bragt sig foran, men svanerne fik herefter igen lagt et tungt pres på mod gæsternes mål. Med tre minutter igen fik Christian Hansen tilkæmpet sig et straffespark, som Aleksander Sepp sikkert omsatte til mål til kampens resultat 3-3. Det var HB Køges første uafgjorte kamp i sæsonen, hvilket cheftræner Dani Mujkanovic havde følgende kommentar til:

- Vi må desværre erkende, at vi for anden kamp i træk underpræsterer i den første time af kampen. Herefter begynder spillerne at tage ansvar rundt omkring på banen, og begynder at spille noget af det fodboldspil vi er dygtige til. Vi kommer tilbage i kampen, og uafgjort er et rimeligt resultat set i forhold til, at vi er bagud flere gange i kampen, men jeg er enormt skuffet over holdets seneste to præstationer. Der er for mange af de bærende spillere der pt. ikke udviser den rette atitude og arbejdsmoral, hvilket vi bliver nødt til at tage konsekvensen af i de sidste kampe af sæsonen. 

 

Holdets næste turneringskamp er på lørdag den 26. maj, hvor HB Køge talenterne skal en tur til Roskilde for at spille mod FC. Her venter et intenst opgør. 

 

HB Køge - Holbæk 3-3 (0-0)


Kampfakta: 

0-1: (57)      

0-2: (60)

1-2: (67) Alain Mateso
2-2: (76) Aleksander Sepp

2-3: (83) 

3-3: (87) Aleksander Sepp 

 

HB Køges hold:

1. Andreas Piilgaard

2. Ilias Hassan

3.  Nikolaj Holmstrøm
4.     Lasse Munkholm

6. Mathias Drost

9. Emre Ünver

10. Alexander Sepp

11. Alain Mmonga Mateso Mausa

17.   Danny Stencel

19. Mads Christiansen (U17)

20. Asger Lauridsen

 

7.     Christian Hansen (U17)

12. Magnus Kjeldsen (U17)

18. Casper Olsen

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 13. maj 2018