EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Spændende lokalopgør i vente

HB Køge besøger FC Roskilde.

 

Lørdag eftermiddag er der lokalopgør i Roskilde Idrætspark, hvor HB Køge møder FC Roskilde. Et opgør, der betyder noget ekstra for både spillere og fans, og et opgør mellem to hold som plejer at stå godt til hinanden, og som ofte spiller tætte kampe.

 

Herunder ser vi med lidt statistik frem mod lokalopgøret

 

 

Tidligere indbyrdes kampe

HB Køge og FC Roskilde har mødt hinanden 14 gange tidligere, og det er HB Køge, der har et lille resultatmæssigt overtag mod lokalrivalerne.

 

Seks sejre har HB Køge hentet i de første 14 indbyrdes kampe. FC Roskilde har fire sejre.

 

Ser man isoleret på de indbyrdes kampe, der er spillet i Roskilde Idrætspark, er det også HB Køge, der har et mindre overtag. Ni gange har de to klubber tørnet sammen i Roskilde. HB Køge har tre sejre, FC Roskilde to. Fire gange er kampene endt uafgjort når Roskilde Idrætspark har dannet rammen om lokalopgøret.

 

Man skal helt tilbage til august 2015 for at finde seneste FC Roskilde-sejr over HB Køge i Roskilde Idrætspark.

 

Til gengæld var det FC Roskilde, der tog sejren i klubbernes seneste indbyrdes møde på Capelli Sport Stadion i slutningen af efterårssæsonen. 3-1 vandt FC Roskilde dengang, og fik dermed revanche for sæsonens første indbyrdes opgør, som HB Køge vandt med 3-0 i Roskilde Idrætspark.

 

Flere tidligere HBK'ere i Roskilde-truppen

Hele fire spillere i FC Roskildes førsteholdstrup har en fortid i HB Køge. Det drejer sig om Stefan Hansen, Anders Nielsen, Simon Richter og Mark Gundelach.

 

Formkurven // Seneste seks kampe

FC Roskilde

1 sejr

3 uafgjorte

2 nederlag

1 clean sheet

Målscore: 7-7

 

HB Køge

4 sejre

1 uafgjort

1 nederlag

5 clean sheets

Målscore på 5-3

 

Hjemmebane vs. udebane

FC Roskilde har i foråret spillet seks kampe hjemme i Roskilde Idrætspark. Det er blevet til to forårssejre over Brabrand og Thisted, to uafgjorte mod Vejle og Vendsyssel og nederlag mod Nykøbing FC og Skive.

 

HB Køge har i foråret spillet fem kampe på fremmed græs. Det er blevet til tre forårssejre mod Fredericia, Thisted og Fremad Amager og nederlag mod Vejle og Brabrand.

 

NordicBet LIGAEN

FC Roskilde - HB Køge

Lørdag den 12. maj kl. 15.30

Roskilde Idrætspark

 Skrevet af HBKoge.dk den 10. maj 2018