EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

U19: Ikke kyniske nok

AB vandt 2-0

AB var næste modstander for HB Køges U19 hold lørdag eftermiddag, og det blev desværre ikke en kamp hvor de unge svaner fortsatte deres gode form fra dette forår. HB Køge holdet leverede en noget rodet indsats, mens AB kæmpede hårdt for at hente deres første sejr i 2018. Hjemmeholdet producerede nogle finde forsøg i første del af opgøret, men gæsterne fik bragt sig foran efter 28 minutter efter et hjørnespark, og lige inden pausen var de tæt på igen. 

 

I anden halvleg kom HB Køge langt bedre ud til kampen, og havde flere muligheder for at udligne i de første 30 minutter, men desværre manglede den afgørende skarphed i feltet denne lørdag eftermiddag. Med et kvarter igen fik AB ud af ingenting pludselig scoret til, hvad der skulle vise sig, slutresultatet 2-0. Dermed stoppede AB HB Køges sejrsstime på fem sejre i træk siden starten af forårsturneringen. Det var et ærgerligt pointtab som cheftræner Dani Mujkanovic havde følgende bemærkninger til:

- Det blev en meget fysisk kamp, hvor vi manglede for meget i de mange dueller, og fik generelt ikke forsvaret sig godt nok som hold. Vi har stadig nogle gode perioder i kampen, men vi er desværre langt fra kyniske nok i AB's straffesparksfelt. AB ville det lidt mere på dagen, og det blev afgørende i sidste ende. Derfor var nederlaget overordnet set fortjent nok. Holdet har nu god til den næste kamp, da vi først spiller igen den 12. maj mod Holbæk, hvor vi forhåbentlig vil rejse os igen. 

HB Køge - AB 0-2 (0-1)


Kampfakta: 

0-1: (28)      

0-2: (73)      

 

HB Køges hold:

1. Mathias Würtz

2. Ilias Hassan

3.  Nikolaj Holmstrøm
4.     Lasse Munkholm

6. Mathias Drost

8. Rasmus Petersen

10. Alexander Sepp

11. Alain Mmonga Mateso Mausa

12.   Liam Jordan

19. Oliver Lassen

20. Asger Lauridsen

 

7.     Emil Friis

16. Fadi Salem

17. Danny Stencel

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 22. april 2018