EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Gregers Arndal-Lauritzen: "God start i klubben"

Fokus på kampen og ikke på tabellen.

 

I vinterpausen skiftede venstrebacken Gregers Arndal-Lauritzen fra Brøndby IF til HB Køge på en lejeaftale frem til sommerferien. Forsvarspilleren har siden været fast mand i bagkæden og har fået fuld tid i forårssæsonens første syv kampe.

 

- Jeg føler jeg har haft en god start i klubben. Jeg er faldet godt til i omklædningsrummet og føler også, at min indsats i kampene, i det store hele, har være fine - trods det at vi har har haft lidt svingende resultater i den første halvdel af forårssæsonen, fortæller Gregers Arndal-Lauritzen, og sætter et par ord på forskellene mellem at være i HB Køge kontra Brøndby IF.

 

- Forskellen mellem at træne i Brøndby og i HB Køge er at træningen i Brøndby er anelse mere hård, fordi der er meget mere løb. Der bliver trænet meget presspil, og tilmed er der også dobbelttræninger. Der er også flere omkring holdet i Brøndby. Men træningerne i HB Køge har et højt niveau, og med mange god spillere på holdet, så det er en stor glæde at komme til træning hver dag.

 


Gregers Arndal-Lauritzen sparker HB Køge foran i hjemmekampen mod Thisted.

 

Gregers Arndal-Lauritzen debuterede i hjemmekampen mod Thisted, hvor han selv scorede et enkelt mål i 3-2-sejren. Siden fulgte tre nederlag i træk inden han og holdkammeraterne fik vendt skuden med nu syv point i de seneste tre kampe.

 

- Jeg synes, at kampene foregår på et højt niveau - specielt i den øverste halvdel, og jeg var forberedt på at mange kampe NordicBet LIGAen ville være meget fysiske og med lange bolde. Jeg føler, at vi nu for alvor har fundet det rette spor. Vi skal ikke se på tabellen, men bare have fokus på næste kamp. Vi er et klart bedre hold når vi spiller bolden, frem for de lange bolde, siger Gregers Arndal-Lauritzen og fortsætter:

 

- Alle vores syv kampe i foråret har været tætte, så vi må gå ud fra at det også bliver tæt på søndag mod Nykøbing FC. Nøgleordene er fokus, fokus og fokus, ingen dumme fejl og tålmodighed. Vi har fået seks point i de sidste to kampe og har holdt nullet i begge kampe. Det spor fortsætter vi gerne i, slutter Gregers Arndal-Lauritzen med et smil.

 

Gregers Arndal-Lauritzen i jubel sammen med topscorer Martin Koch Helsted.

 Skrevet af HBKoge.dk den 13. april 2018