EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Uforudsigelige kampe i NordicBet LIGAen

Af sportsdirektør Per Rud.

 

Af sportsdirektør Per Rud

 

Intet kan tages for givet. Det er mere eller mindre realiteterne weekend efter weekend – og selvom Vejle på et tidspunkt var stukket af og Brabrand ligeledes har været sat af – så er også det vendt helt på hovedet nu.

 

Vi fokuserer dog kun på os selv. Tre nederlag i træk er heldigvis ikke noget vi er forvænte med, og selvom det selvfølgelig fortæller noget om mangler på kvalitet, så glædes jeg alligevel over den tilgang, som trænerne, spillerne og ledelsen har på disse nederlag. Der evalueres, der analyseres og der arbejdes hårdt på træningsbanen for at vende resultaterne. Det er bare den eneste medicin.

 

Påsken sluttede heldigvis med masser af energi mod Vejle og 1-1. Herefter fulgte en gennemført stærk indsats i Fredericia få dage efter mod en af rækkens mest fysiske mandskaber. Det kneb mere i Thisted. 1. halvleg var ekstremt fysisk med masser af dueller, men vi arbejdede stenhårdt, og rendte med sejren efter en flot scoring af Magnus Häuser efter oplæg af Karl Mööl.  

 

I denne uge har vi heldigvis haft tid til fordybning efter ekstremt presset program med 5 kampe på 15 dage. Skader og karantæner er ikke et tema, og trænerne kan vælge fra alle hylder. Onsdag aften var Nykøbing FC i kamp mod Vendsyssel, og vi kiggede selvfølgelig forbi. Nykøbing FC har nogle rigtig spændende offensive spillere, som vi skal passe på. De erfarne spillere som Anders Due, Søren Christensen og Lars Pleidrup, har vel tæt på spillet flere Divisions- og Superligakampe end vores hold tilsammen, og det kræver bare fuld fokus at vinde de her tætte kampe.

 

Banerne bliver forhåbentligt bedre og bedre, og ingen tvivl om at Capelli Sport Stadion her i Herfølge har haft godt af pausen og varmegraderne. Gæsterne fra Nykøbing FC spiller en god gang offensiv fodbold under ledelse af Jens Olsen, og vi har således en forventning om et velspillet opgør.

 

Velkommen til Capelli Sport Stadion, og god kamp til alle!

 

NordicBet LIGAEN

HB Køge - Nykøbing FC

Søndag den 15. april kl. 13.45

Capelli Sport Stadion

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 14. april 2018