EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Tilfredshed med god start

Der var stor tilfredshed i HB Køge-lejren efter 3-2-sejren over Thisted.

 

HB Køge kom stærkt fra start da holdet indledte 2018 med en 3-2-sejr over Thisted. Sejren over rækkens nummer to var vigtig i jagten på at indfri målsætningen om top 4 og komme tættere på håbet om en top-3-placering.

 

I kampen mod Thisted havde HB Køge to debutanter i startopstillingen. På højre back var der fuld tid til Abdul Mumin, mens Gregers Arndal-Lauritzen på modsatte backposition ligeledes var med fra start til slut. Sidstnævnte krydrede desuden sin første kamp for HB Køge med et debutantmål.

 

- Det var helt fantastisk at få en sejr. Det var fedt endelig at komme i gang efter en lang opstart, og en sejr i dag er fandeme vigtig for at vi kan holde liv i drømmen om en mulig oprykning. Vi spiller med stor energi, og man kan mærke, at vi gerne vil vinde den her kamp. Og så er det stærkt, at hver gang de kommer tilbage, så får vi lavet en kasse mere. Det viser at vi har et rigtig stærkt sammenhold, sagde Gregers Arndal-Lauritzen til HBKoge.dk i minutterne efter sejren.

 

Forsvarsspilleren satte også et par ord på målet til 2-1 som han scorede ti minutter før pausen.

 

- Det sker ikke så tit, men det sgu var dejligt. Jeg får en bold fra Kristian Andersen i en kontra, og så sparker jeg den ind i det lange hjørne, lød det fra en storsmilende Gregers Arndal-Lauritzen.

 

Også HB Køges cheftræner Henrik Lehm var rigtig godt tilfreds med at få tre point mod en svær modstander i årets første turneringskamp.

 

- Jeg er en rigtig glad træner, når vi slår så dygtigt et hold som Thisted. Det er et rigtig svært hold at spille imod. De er jo allerfarligst når vi selv har bolden, og man ved, at så snart man selv laver en fejl, så ligger bolden oppe i den anden ende, og det så man også ved udligningen til 1-1. Derfor var det vigtigt, at vi begrænsede de fejl, og det synes jeg, vi gjorde.

 

- Vi får lavet tre flotte mål og har også et par andre store chancer. Vi viste rigtig god energi, - et par stykker endda sådan lige på grænsen til at ville det for meget. Vi vidste, at det ville blive en uskøn kamp, og vi spillede heller ikke så meget af det fodbold, som vi gerne vil. Thisted er et svært hold at spille imod, men taktikken lykkedes, og det er jeg selvfølgelig rigtig glad for, konkluderede Henrik Lehm.

 Skrevet af HBKoge.dk den 12. marts 2018