EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Ti skarpe til NordicBet LIGAENs topscorer

Martin Koch Helsted svarer på ti skarpe spørgsmål forud for forårspremieren mod Thisted.

Angriberen Martin Koch Helsted er klar til årets første turneringskamp for HB Køge.

 

Som optakt til årets første turneringskamp har HB Køge taget en snak med NordicBet LIGAENs topscorer, Martin Koch Helsted, der beretter om en god vinteropstart, optimisme for et godt forår og et godt resultat i søndagens hjemmekamp mod Thisted FC.

 

TI SKARPE TIL TOPSCOREREN

1. Hvor hård har vinteropstarten været for dig?

"For mig har vinteropstarten været OK hård, men på den gode måde. Jeg har deltaget i næsten alle træningspas og alle træningskampene, og har formået at holde mig skadesfri, hvis man ser bort fra det knæ i ryggen jeg fik mod Lyngby tidligt i opstarten".

 

2. Hvad har generelt været godt og skidt i årets træningskampe?

"Vi har blandt andet fået en del nye i bagkæden og det har været godt, at vi har haft så lang tid til at spille dem ind på holdet. Jeg synes, det ser lovende ud. Derudover synes jeg også det har været positivt, at vi i tre ud af seks kampe, har lavet tre mål eller flere. Alle de offensive spillere har fået lavet mål i kampene. Hvis man skal se på det, der har været skidt, så er det, at vi i et par af kampene er kommet dårligt fra start. Vi skal blive bedre til også at være mentalt tilstede i starten af kampene. Også selvom det er træningskampe".

 

3. Hvad betyder det for dig om du spiller på kunstgræs eller rigtigt græs?

"For mig betyder det ikke rigtigt noget. Før i tiden brokkede min krop sig lidt over kunstgræsset, men det gør den ikke mere".

 

4. Hvordan føler du truppen står rustet til foråret i forhold til den trup der var i efteråret?

"Man kan selvfølgelig ikke komme udenom, at vi er kede af tabet Malte Amundsen og Mark Gundelach. For mig var det klart de to bedste backs i NordicBet LIGAEN og jeg kan se tilbage på en tid, hvor jeg har nydt godt af deres offensive kvaliteter. Jeg føler dog, at vi har fået nogle fuldgode erstatninger ind, som bliver spændende at følge".

 

5. Hvor meget betyder det for dig at du er topscorer med 13 mål i NordicBet LIGAEN?

"Det er dejligt at være topscorer i rækken. Det giver noget selvtillid og tro på tingene. Det er selvfølgelig også holdets fortjeneste at jeg er helt i top. De har gjort et kæmpe stykke arbejde for mig i efteråret".

 

6. Har du en målsætning for hvor mange mål du håber at have scoret efter 33 runder?

"Jeg har ikke som sådan et tal, jeg gerne vil nå. Jeg koncentrerer mig om at få HB Køge så højt i tabellen som muligt og hvis det lykkes, så skulle det være underligt hvis der ikke også var kommet et par mål på kontoen. Jeg har dog som mål at beholde førstepladsen på topscorerlisten".

 

7. Hvordan ser du mulighederne for at HB Køge opnår sin målsætning om en top 4 placering i denne sæson?

"Jeg ser gode muligheder for en top 4. Vi beviste i efteråret, at når vi er bedst, så var vi fuldstændig ligeglade med om holdene hedder Esbjerg eller Viborg. Vi kørte dem bare over. Vi skal derfor forsøge, at tage den tænding som vi har mod de store hold med over, når vi møder de hold som vi skal slå. Eksempelvis et hold som Skive, som vi tidligere har haft problemer med".

 

8. Hvem ser du som favoritter til at tage de tre første pladser i NordicBet LIGAEN?

"Det ville være uambitiøst ikke at tro på, at vi kan komme i top 3, men hvis jeg skal se bort fra os, så tror jeg på Vendsyssel, Vejle og Esbjerg i den rækkefølge".


9. Hvor er søndagens modstander Thisted placeret i tabellen efter 33. runder?

"Jeg tror, Thisted ender på en flot sjetteplads, hvilket må siges at være en godkendt præstation i deres første sæson i NordicBet LIGAEN efter oprykningen sidste år".

 

10. Hvad er grunden til at HB Køge vinder over Thisted på søndag?

"Jeg er overbevist om at vores defensive fundament leverer bundsolidt, og at vi kommer til at fange Thisted i vores omstillinger. Jeg tror ikke, deres defensiv kan matche vores fart og fysik".

 

NordicBet LIGAEN

HB Køge - Thisted FC

Søndag den 11. marts kl. 13.45

Rishøj Stadion Kunst

 Skrevet af HBKoge.dk den 9. marts 2018