EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HB Køge henter sydafrikansk talent

19-årige Liam Jordan skifter til HB Køge fra Sporting Lissabon.

Sydafrikanske Liam Jordan er ny spiller i HB Køge.

 

HB Køge har indgået en lejeaftale med den 19-årige Liam Jordan, der kommer til klubben fra Sporting Lissabon, hvor han har spillet halvandet år. Han kom til Sporting Lissabon fra sydafrikanske Bidvest Witz.

- Liam Jordan er en spændende, ung offensivspiller, som har nogle helt særlige spidskompetencer. Han har en rigtig god teknik og et godt blik for spillet, og regnes for at være et af de største talenter i sydafrikansk fodbold. Han er en ung spiller, så der er naturligvis også nogle udviklingspunkter, som vi håber vi kan hjælpe ham med at videreudvikle i de kommende år, siger HB Køges sportsdirektør Per Rud, der allerede nu er i gang med at skrive en længerevarende kontrakt fra sommerferien.

Også cheftræner Henrik Lehm ser frem til at arbejde med Liam Jordan.

- Han har desværre ikke spillet så meget i Portugal, så kampformen skal lige på plads, men under hans prøvetræning den seneste uge har vi oplevet ham som en professionel og meget dedikeret fodboldspiller med et stort talent. Når kampformen kommer på plads tror vi på, at Liam Jordan her i klubben kan udvikle sig meget og på sigt blive en profil, men det er klart, at vi som med alle vores unge spillere skal have tålmodighed og lade udviklingen gå sin gang. Vi forventer at han skal bruge foråret på at nå op på det niveau og udfylde det potentiale, som han åbenlyst besidder, lyder det fra Henrik Lehm.

Liam Jordan deltog i maj sidste år ved U20 VM for Sydafrika. I juni fik han sin officielle debut for det sydafrikanske A-landshold.

 

Fakta om Liam Jordan
Født: 30. juli 1998
Højde og vægt: 178 cm. // 75 kg.
Tidligere Klubber: Bidvest Wits FC // Sporting Lissabon

 

Liam Jordan i aktion for det sydafrikanske U20-landshold i sommeren 2017.

 Skrevet af HBKoge.dk den 29. januar 2018