EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Lehm: "Lige kamp mod Lyngby"

Cheftræneren var tilfreds med indsatsen mod Superligaholdet.

 

HB Køge spillede fredag eftermiddag årets anden træningskamp. Denne gang på udebane mod Superligaholdet Lyngby. Opgøret sluttede uden scoringer, og efter kampen var det en tilfreds cheftræner, der evaluerede.

 

- Resultatet er ikke så vigtigt for mig på det her tidspunkt i opstarten. Vi har faktisk i de andre opstarter vundet alt for mange træningskampe, så det var fint med en uafgjort. Det var en fin træningskamp, hvor de i den første time har en periode på 10-12 minutter, hvor de var klart bedre end os, men ellers synes jeg, at det var en meget lige kamp, hvor vi får skabt en masse chancer, sagde Henrik Lehm til HBKoge.dk kort efter kampens sidste fløjt, og fortsatte:

 

- Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at vi får to skader til både Mikkel Wohlgemuth og Martin Koch Helsted, som jeg synes - specielt den første - var meget unødvendige.

 

Som kampen skred skiftede HB Køge flere og flere spillere - i alt 19 spillere var i aktion. Udskiftningerne ødelagde lidt af rytmen og betød også at Lyngby mod slutningen var mest på bolden.

 

- I den sidste halve time, hvor vi skifter meget ud kan vi se, at vi har et kvarter, hvor vi stort set ikke rører bolden, men vi forsvarer os med stor energi, og vi havde nogle unge spillere og nogle prøvespillere med, så alt i alt synes jeg, det var en fin træningskamp, slutter Lehm.

 Skrevet af HBKoge.dk den 26. januar 2018