EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HB Køge sælger Malte Amundsen til Rosenborg

HB Køges U20-landsholdsspiller skifter til de norske mestre.

Malte Amundsen solgt fra HB Køge til norske Rosenborg.

 

19-årige Malte Amundsen har spillet sin sidste kamp for HB Køge i denne omgang. Venstrebacken, der har været sikker mand på holdkortet i halvanden sæson, skifter til de norske mestre fra Rosenborg, der har købt Amundsen fri af kontrakten med øjeblikkelig virkning.

 
“I vores øjne er Malte et af de største danske talenter på venstre back pt., og vi har alle været klar over, at det ville være et spørgsmål om tid før større klubber for alvor ville melde sig på banen. Med et populært udtryk kan vi sige, at vi har fået et tilbud, vi ikke kunne sige nej til. Der er tale om en økonomisk rigtig god handel, der er en af de bedste i HB Køges historie”, fortæller HB Køges sportsdirektør Per Rud, og fortsætter:
 
“Malte har gennemgået en imponerende udvikling i HB Køge, og har været en stor profil hos os med sin fart, gennembrudskraft og præcise indlæg. Det er derfor ingen hemmelighed at vi naturligvis kommer til at savne Malte, men vi glæder os helt enormt på hans vegne og er selv meget stolte over igen at have udviklet en spiller, der har potentialet til at gå hele vejen”.
 
"Vi siger farvel til en målrettet og professionel ung spiller, der allerede tidlig i sin karriere mærkede interesse fra nogle af de største danske klubber, men han har udvist stor tålmodighed og i stedet for at skifte som 17-årig valgte han at forlænge sin aftale med HB Køge. Der er ingen tvivl om at det har været et rigtig godt og klogt valg for Malte, der via fast spilletid hos os har fortsat sit udvikling".
 
Også cheftræner Henrik Lehm vil savne Malte Amundsens tilstedeværelse. Ikke kun på banen, men også i omklædningsrummet, hvor Malte er vellidt blandt holdkammeraterne.
 
“Vi vil helt sikkert komme til at savne Malte, der har en meget professionel indstilling til livet som fodboldspiller. Malte er en træningsnarkoman uden lige, men han har benene solidt plantet på jorden og er de seneste år vokset meget som menneske. Han er en god kammerat og er altid glad og positiv, og derfor også en spiller som vi helt sikkert også vil komme til at savne i omklædningsrummet”, udtaler Henrik Lehm.
 
Malte Amundsen fik sin officielle debut i september 2015 og har siden spillet 67 kampe for HB Køge.
 

19-årige Malte Amundsen har spillet sin sidste kamp for HB Køge i denne omgang.

 Skrevet af HBKoge.dk den 23. januar 2018