EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Ambitiøs Account Manager med stort hunter-gen søges

Tiltrække nye partnere – Kreative eventløsninger – regionens største erhvervsnetværk.

 

Ambitiøs Account Manager med stort hunter-gen søges til kendt sportsbrand
Tiltrække nye partnere – Kreative eventløsninger – Regionens største erhvervsnetværk.


Salg
Som Account Manager hos HB Køge bestrider du en nøgleposition i en ambitiøs fodboldklub, der over en årrække har skabt et stærkt navn i markedet. Med reference til salgschefen er det din fornemmeste opgave at rådgive og sælge partner-løsninger. Det betyder, at du får ansvaret for research og analyse af markeder med henblik på at identificere nye partneremner, leads og salgsmuligheder. Du trives derfor med det kick, det giver at vinde nye partnere gennem opbygning af egen kundeportefølje, men formår samtidig at pleje de eksisterende partnere og skabe mersalg.

 

HB Køge afholder på månedlig basis arrangementer såsom netværksmøder og kampafvikling, hvor det forventes at du tager aktiv del i alle opgaverne uanset om det er mindre eller større arrangementer. Du holder fokus på opbygning af loyale relationer med vores partnere og gæster, er opsøgende og sikrer tilfredsheden hos gæsterne samtidig med du opnår resultater.

 

// SØG JOBBET //

 

Proaktiv
Dit hjerte banker for opsøgende salg og oplevelser. Du forstår sport og nyder at se en god kamp. Din uddannelse er mindre væsentlig, ligesom din erfaring med salg kan komme mange steder fra. Dog har du erfaring med B2B-salg, og gerne kendskab til events og partneraftaler. Som person er du forretningsorienteret, har stort drive og næse for den gode forretning. Du går forrest og ikke er bange for selv at tage fat. Du er resultatorienteret og kan dokumentere gode resultater fra en lignende salgsstilling.

 

Udover at være en dygtig Account Manager, er det afgørende, at du har hjertet det rette sted og besidder en stor forståelse og respekt for HB Køges DNA og værdier.

 

Ansvar, Indflydelse og muligheder 
Du tilbydes at blive en del af et spændende sportsmiljø med høje ambitioner, en nedfældet strategi og et klart værdisæt. Du bliver ikke kun en del af virksomheden, men en del af ”HB Køge familien”, hvor man passer på hinanden og efterlever værdierne i klubben. Det er en flad organisation, hvor der er korte beslutningsgange, stor mulighed for at arbejde selvstændigt og få stort ansvar samt at sætte sit præg på virksomhedens fremtidige udvikling og succes. Lønnen forhandles individuelt.

 

Ønsker du mere information?
ReQruiting er rekrutteringspartner på denne stilling. For mere information vedr. denne stilling, kan du kontakte Søren Brændsgaard fra ReQruiting på tlf: 5353 3434. Du er også velkommen til at kontakte salgschef Carsten Bjørke fra HB Køge på telefon: 7192 5300.

 

// SØG JOBBET //

 

HB Køge A/S er etableret 1. juli 2009, med det formål at udvikle og drive professionel fodbold. HB Køge har ca. 240 partnere i Østsjællands stærkeste erhvervsnetværk og ligger midt i et område med massiv vækst. HB Køge har et af NordicBet LIGAENS mest talentfulde fodboldhold og vi udvikler selv i høj grad sine divisionsspillere via et stærkt udviklingsmiljø på ungdomsniveau.


HB Køge

Vordingborgvej 124E, 4681 Herfølge

 Skrevet af HBKoge.dk den 12. januar 2018