EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Gregers Arndal-Lauritzen: "Godt indtryk af HB Køge"

Forsvarsspilleren mødte tirsdag sine nye holdkammerater for første gang.

Gregers Arndal-Lauritzen efter sin første træning i HB Køge.

 

Et nyt ansigt var med da HB Køgespillerne tirsdag formiddag mødte ind til årets anden træningsdag. 19-årige Gregers Arndal-Lauritzen blev kort før årsskiftet udlejet fra Brøndby IF til HB Køge, og den unge forsvarer har allerede fået et godt indtryk af sin nye klub og sine nye holdkammerater.

 

- Det var super fedt at være med for første gang. Jeg kender Malte Amundsen, Magnus Häuser og Andreas Hansen på forhånd, men alle i truppen har taget rigtig godt imod mig her den første dag, fortæller Gregers Arndal-Lauritzen, der allerede har oplevet forskelligheder i måden der trænes på i HB Køge i forhold til Brøndby IF.

 

- Træningen og den måde man spiller på er helt anderledes end hvad jeg kommer fra i Brøndby. Det er en anden måde at spille bolden op på og presspillet er anderledes, så det skal jeg lige vænne mig til. Niveauet var rigtig højt, så jeg ser virkelig frem til et godt forår i HB Køge.

 

Gregers Arndal-Lauritzen har spillet i Brøndby siden han som 13-årig kom til klubben fra Boldklubben Søllerød-Vedbæk. Skiftet til HB Køge skal ses som en mulighed for at få mere spilletid på et højt niveau.

 

- Jeg har brug for at få spilletid på et højt niveau, og der er HB Køge en rigtig god klub for mig det næste halve år. Jeg kender Henrik Lehm fra Brøndby, hvor jeg havde ham som træner, og da muligheden opstod for at blive lejet ud til HB Køge, så jeg det som en spændende mulighed. Jeg har blandt andet talt med Mads Juel Andersen, der havde et godt ophold i HB Køge i sidste sæson, og han havde kun godt at sige om HB Køge. Og så ved jeg at HB Køge er et rigtig godt sted for unge spillere at udvikle sig, og at der er et rigtig godt træningsmiljø. Jeg ser meget positivt på at spille for HB Køge, der ligger fornuftigt i tabellen med kun få point op til de rigtig sjove pladser.

 

Ambitioner om spilletid

Gregers Arndal-Lauritzen jagter spilletid om det er ambitionen at få så meget af det som overhovedet muligt i det kommende halvår.

 

- Min ambition er helt klart fast spilletid. Det er det jeg er kommet til HB Køge for, så jeg kan udvikle mig endnu mere og komme tilbage til Brøndby som en bedre spiller. Og så vil jeg da gøre mit til at HB Køge kan få et rigtig godt forår og forhåbentligt spille sig et par pladser frem i tabellen, slutter forsvareren, der kan spille på alle positioner i bagkæden, men dog mest har gjort sig som enten venstre back eller som venstre midterforsvarer.

 

Forsvarspilleren skal i HB Køge spille med trøje nummer 12.

 Skrevet af HBKoge.dk den 9. januar 2018