EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HB Køge indleder spændende samarbejde med Capelli Sport

Capelli Sport er HB Køges nye tøjpartner og investor.

 

HB Køge og det amerikanske sportsbrand Capelli Sport har indgået et spændende og perspektivrigt samarbejde, der betyder, at Capelli Sport over en 6-årig periode vil være officiel TøjPartner for HB Køge.

 

"Samarbejdet med Capelli Sport er HB Køges største tøjaftale til dato og indledningen på et spændende samarbejde. Vi har over en lang periode ført drøftelser med Capelli Sport om et muligt samarbejde, og allerede tidligt i forløbet har vi fået et indtryk af Capelli Sport som en stærk og professionel samarbejdspartner og vi er meget glade for at være kommet i mål. Capelli Sport har udvist stor interesse for at gå ind i HB Køge, og det har været vigtigt for os at mærke, at de har villet os", udtaler HB Køges sportsdirektør Per Rud og fortsætter:

 

"Capelli Sport er vi forvejen tøjleverandør til en lang række af fodboldklubber i hele verden, og har haft et ønske om at styrke deres profil på det nordeuropæiske marked. Her ser de HB Køge som en god mulighed for at øge kendskabet til dem. På sigt kan samarbejdet også betyde mulighed for samarbejde med andre klubber i både Europa, Afrika, Nord- og Sydamerika og USA som har Capelli Sport som tøjleverandører. Det er en meget spændende mulighed for at kunne se nærmere på talentfulde spillere fra andre dele af verden, og noget vi glæder os meget til".

 

Kay Mourheg, der er Executive Vice President for Capelli Sport, udtaler:

 

"Hos Capelli Sport er vi meget glade for aftalen og ser frem til vores samarbejde og glæder os til at byde HB Køge velkommen i vores familie. Jeg er personligt meget glad for, at HB Køge blev vores første klub i Skandinavien. HB Køge arbejder ikke bare ud fra den samme filosofi som os med stor fokus på talentudvikling. Hele teamet bag HB Køge er også gode mennesker. Det bliver et sjovt og succesfuldt samarbejde".

 

Se videoen med Alexander Bah der er i spilledragten fra Capelli Sport for foråret 2018.

 

HB Køge vil allerede lørdag i træningskampen på hjemmebane mod Avarta og fremadrettet løbe på banen i spilletøj fra Capelli Sport. I forårssæsonen i et spillesæt med sort trøje, blå shorts og blå strømper, og fra og med sæsonen 2018/19 i en nydesignet sort/blå spilledragt, som vil blive præsenteret ved senere lejlighed, hvor også en ny udebanedragt præsenteres.

 

Capelli Sport er et stort og anerkendt brand med hovedsæde i New York i USA og med europæisk sæde og varelager i Ratingen i Tyskland. Capelli Sport blev grundlagt i 2011, og er tøjsponsorer for en række amerikanske fodboldklubber. I europæisk sammenhæng er de officielle tøjsponsorer for blandt andre traditionsklubben MSV Duisburg i Tyskland.

 

 

 

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 19. januar 2018