EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Årets sidste arrangement i NETVÆRKET

Krohns Køkken var vært ved “3. tirsdag…” i december.

Se videoen fra årets sidste "3. tirsdag...".

 

“3. tirsdag…” og årets sidste arrangement i NETVÆRKET blev afholdt hos Krohns Køkken i deres dejlige lokaler i Sun Park. Der var traditionen tro lækker buffet, der denne aften bestod af confit de canard og risalamande.

 

Mere end 80 var til mødt frem til årets sidste arrangement i NETVÆRKET.

 

HB Køges salgschef Carsten Bjørke præsenterede dagens gæster, nye partnere og forlængelser i HB Køge og NETVÆRKET. Efterfølgende var der Netværkets Awarts 2017, hvor der blev uddelt priser og hvor blandt andet de fire nominerede til titlen som Årets Netværker 2017 præsenteret af Steen Witthøfft, formand for NETVÆRKET, for til sidst at kåre Jørgen Bomberg fra Skoda / Volkswagen som Årets Netværker 2017. Kåringen blev ledsaget af store klapsalver fra de mere end 80 fremmødte.

 

HB Køges salgschef Carsten Bjørke præsenterede dagens gæster og forlængelser.

 

Peter Nielsen fra Netværkets bestyrelse fortalte til sidst om kommende arrangementer i det nye år, der blandt andet byder på Fest & Auktion lørdag den 17. marts på Hotel Comwell Køge Strand. Adm. direktør Per var også mødt frem til årets sidste netværksmøde hvor Per Rud gav en kort status på det sportslige i HB Køge. Til sidst var der Netværk i grupper inden der blev ønsket glædelig og godt nytår.

 

Næste “3. Tirsdag…” er Nytårskur hos Skoda / VW den 16. Januar hvor der skal spilles bordfodbold sammen med HB Køge-truppen.

 

Krohns Køkken havde lavet et dejligt bord med and, kartofler og salater.

 

Lækker risalamande til årets sidste arrangement i NETVÆRKET.

 

Årets Netværker 2017 Jørgen Bomberg modtog prisen af formand for NETVÆRKET, Steen Witthøfft.

 Skrevet af HBKoge.dk den 18. december 2017