EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HB Køge skriver med forsvarstalent

19-årige Gregers Arndal-Lauritzen skifter fra Brøndby til HB Køge.

Gregers Arndal-Lauritzen kommer til HB Køge fra Brøndby IF på en lejeaftale.

 

HB Køge har indgået en halvårig lejeaftale med den talentfulde forsvarspiller Gregers Arndal-Lauritzen, der kommer til klubben fra Brøndby IF, hvor han i efteråret har været en del af klubbens Superligatrup.

 

Den 19-årige forsvarer har taget turen op gennem Brøndbys ungdomsafdeling, hvorfra han også kender HB Køges cheftræner Henrik Lehm, der kun har roser tilovers for den unge forsvarer, der udover positionen som venstre back også kan spille i det centrale forsvar.

 

- Jeg kender Gregers godt efter at have trænet ham to år i Brøndby. Jeg forudser, at han falder godt ind i omklædningsrummet, da han er en super fyr, der altid er glad og positiv. På banen er han en dedikeret vindertype, der altid giver sig selv 100 % til træning og i kamp. Han kommer med masser af fart, fysik og duelstyrke og en stor løbekapacitet. Derudover har han et godt venstreben, han slår nogle gode indlæg og så er han stærk i luften, fortæller Henrik Lehm om Gregers Arndal-Lauritzen.

 

I HB Køge skal Gregers Arndal-Lauritzen evt. ind og tage kampen op med Malte Amundsen, der har været førstevalg på backpositionen det seneste halvandet år. Sportsdirektør Per Rud fortæller.

 

- Der er naturligvis interesse for en spiller som Malte, og for at sikre os, har vi besluttet at hente Gregers ind. Malte har stadig en lang kontrakt med HB Køge, så vi vælger i samspil med Malte at sælge, når tiden, klubben og økonomien er den rette. Det er klart, at vi med Gregers har sikret os en spiller, der er klar til at spille fra dag 1, og uanset om Malte er her eller ej, så er det en vigtig tilgang for os i forsvarskæden, siger Rud.

 

Fakta om Gregers Arndal-Lauritzen

Position: Forsvar

Født: 3. maj 1998

Højde: 187 cm

Udvalgte hold: 7 ungdomslandskampe

Tidligere klubber: Brøndby IF (1 kamp)

 

19-årige Gregers Arndal-Lauritzen skifter fra det nye år Brøndby ud med HB Køge.

 Skrevet af HBKoge.dk den 28. december 2017