EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Julemandagsstævnemøde med appelsin-staffet mus

Årets sidste Mandagsstævnmøde i julens tegn.

One2one-møderne ved årets sidste mandagsstævnemøde.

 

Mandag den 4. december mødte 27 netværkere op til årets sidste Mandagsstævnemøde i Nordea Lounge.


Frans Wennich og Lars Blumensaadt bød velkommen til alle de faste medlemmer og aftenens gæster, og satte gang i netværksmødet, der startede med en lækker julebuffet fra Ferdinands Catering.

 

Efter buffeten var det tid til at lege. Som sædvanlig startede netværksseancen med en icebreaker, hvor alle blev introduceret i en "appelsinstafet". Deltagerne blev delt op i to hold og fik en udleveret en appelsin, som skulle placeres under hagen. Herefter blev der løbet en omgang i Nordea Lounge, og så skulle appelsinen afleveres til den næste på holdet. Uden brug af hænder, naturligvis. Det brød isen.

 

I anledningen af julemåneden skulle der naturligvis spilles mus med pebernødder. Det skulle foregå under one2one-møderne, og dem der havde flest pebernødder tilbage da aftenen var slut, vandt. Det blev til tre runde med one2one-møder, hvor NETVÆRKET åbnede nye døre for nye forretninger, mødeaftaler, erfaringsudvekslinger osv.

 

Mandagsstævnemøderne takker af for i år, og er klar igen med spændende og anderledes netværksarrangementer i 2018. Det første Mandagsstævnemøde i det nye år finder sted den 5. februar. Hold øje og tilmeld dig via HB Køge Engage. Husk at du altid kan ønske, hvem du gerne vil have et one2one-møde med.

 Skrevet af HBKoge.dk den 7. december 2017