EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Nordea 10 års jubilæums Lounge i 2018

Nordea forlænger som navnepartner for VIP Lounge.

HB Køge salgschef Carsten Bjørke og Erhvervsfilialdirektør i Køge Allan Boye Alfast forlænger aftalen.

 

I forbindelse med årets sidste hjemmekamp mod Esbjerg fB var 100 af HB Køges partnere og andre VIP'er samlet til PreMatch i Nordea Lounge. I løbet af netværksmødet blev det markeret, at det i 2018 er ti år siden, at Nordea Lounge fik sit navn.

 

10 års-jubilæet blev markeret på flotteste vis ved at Nordea underskrev en ny og forlænget aftale. Som led i aftalen vil Nordea Lounge i 2018 gå under navnet "Nordea 10 års jubilæums Lounge".

 

- NETVÆRKET i HB Køge består af mange trofaste partnere og Nordea er en af dem. Alle kender PreMatch-arrangementerne i Nordea Lounge, og vi er enormt glade for at kunne fejre 10 års jubilæum med Nordea i loungen på Castus Park, lyder det fra HB Køges salgschef Carsten Bjørke.

 

Ved søndagens PreMatch skrev Nordeas Allan Boye Alfast under på den nye aftale, og også han er glad for det fortsatte samarbejde.

 

- I Nordea oplever vi samarbejdet med HB Køge som meget konstruktivt, og vi har været glade for de første ti år i Herfølge på Castus Park. På tærsklen til 2018 retter vi i Nordea fokus på ”vore kompetencer” og ”startups”, hvorfor vi vil afholde en række kundemøder i Nordea Lounge med henblik på at sprede budskabet om Nordeas fokuspunkter i 2018.

 

Nordea Lounge bruges året rundt til en lang række forskellige firmaarrangementer og møder blandt både medlemmer af NETVÆRKET og andre, der har brug for at afholde f.eks. møder eller temadage.

 Skrevet af HBKoge.dk den 5. december 2017