EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

19-årige Alexander Bah er Årets Talent 2017

Stortalentet fik Danske Bank Prisen efter et flot år i HB Køge.

Sportsdirektør Per Rud, Alexander Bah, Steen Dolberg og Bo Larsen fra Danske Bank overrakte prisen før årets sidste kamp i søndags.

 

Danske Bank Prisen 2017 blev søndag eftermiddag givet til HB Køges U20-landsholdsspiller Alexander Bah, som bevis på at den arbejdsomme og talentfulde offensivspiller er kåret til Årets Talent i HB Køge.

 

- Det der er meget imponerende med Alexander, det er, at han kom til klubben efter kun et halvt år i 2. Division, og så kommer direkte hertil og bliver startspiller i NordicBet LIGAEN. Og ikke kun startspiller, for han er også gået hen og er blevet en profil, udtaler sportsdirektør Per Rud efter kåringen og cheftræner Henrik Lehm sætter yderligere et par ord på Alexander Bahs præstationer og udvikling for HB Køge gennem det seneste år.

 

- Det der er hans spidskompetence er hans energi. Han kan jo holde en hel bagkæde på fire mand beskæftiget og han arbejder stenhårdt. Han er en vindertype og arbejder meget på at blive endnu bedre i de små rum og lave lidt flere mål. Han har lavet rigtig mange assists i år og lavede også et flot mål i den sidste kamp mod Esbjerg, så det går også den rigtige vej. Han kan gå hele vejen og bliver helt sikkert Superligaspiller, og hvis han fortsætter sin udvikling, så tror jeg faktisk også, at han kan komme på landsholdet på et tidspunkt, lyder vurderingen fra Henrik Lehm.

 

Danske Bank Prisen // Årets talent

Kriteriet for at blive årets talent i HB Køge

- en spiller der med flid og dygtighed har vist vejen for holdkammeraterne til træning og kamp

- en spiller der har evnerne til at gå hele vejen til førsteholdet i HB Køge

- en spiller der også uden for banen viser store lederegenskaber

 

Tidligere vindere

2016 // Mathias Drost

2015 // Malte Amundsen

2014 // Justin Shaibu

2013 // Oliver Jørgensen

2012 // Sylvester Seeger-Hansen

2011 // Nicolai Riise Madsen

2010 // Lee Rochester

2009 // Marcel Rømer

 

Alexander Bah med pokalen efter et flot år i HB Køge.

 Skrevet af HBKoge.dk den 28. november 2017