EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Dan Rasmussen kåret som Årets Træner i HB Køge

HB Køges U15-træner fik Hammershus Prisen.

Sportsdirektør Per Rud med Årets Træner Dan Rasmussen.

 

I forbindelse med efterårets sidste kamp uddeltes flere titler, herunder kåringen af Årets Træner i HB Køge 2017. En titel som tilfaldt Dan Rasmussen fra HB Køge U15.

 

- Dan Rasmussen er en rigtig HB Køge-træner, som på alle måder, lever op til klubbens værdier. Hans engagement er enormt, og har været det i HB Køge og før det i Køge Boldklub, hvor Dan er vokset ud af rollen som træner for sin søn, til via talentafdelingen og træneruddannelse har arbejdet sig igennem systemet til nu at have en DBU A-licens og have levet flotte resultater med HB Køge U15 i tæt samarbejde med Thomas Jensen, fortæller Ian Pedersen, der er uddannelsesansvarlig i HB Køge.

 

- Dan er en ivrig deltager i arbejdet med talentsatsningen, og bringer altid godt humør til trænermøder og trænerforum, ligesom han altid er klar med faglige inputs til diskussionerne. Det er helt specielt i forhold til kåringen, at vi har at gøre med en træner, som på denne måde er gået fra forældrerollen til at blive Årets Træner i HB Køge, hvilket viser, at vi ikke kun uddanner spillere til højeste niveau, men også trænere. Der skal lyde et stort tillykke til Dan med titlen, og vi glæder os til det fortsatte samarbejde i HB Køge, supplerer HB Køges sportsdirektør Per Rud, der overrakte Hammershus Bageri Prisen til Dan Rasmussen før søndagens hjemmekamp mod Esbjerg.

 

Tidligere vindere

2017 // Dan Rasmussen

2016 // Kim Daugaard

2015 // Steen Knudsen

2014 // Lars Feist

2013 // Lars Bjerring

2012 // Carit Falch

2011 // Per Frandsen

2010 // Per Hansen

2009 // Auri Skarbalius

 Skrevet af HBKoge.dk den 29. november 2017