EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HB Køge A/S skifter formand

Søren Storgaard overtager formandsposten efter Kenneth Christiansen med øjeblikkelig virkning.

HB Køge A/S skifter formand med øjeblikkelig virkning. I formandsstolen sætter sig Søren Storgaard, der har mange års tætte relationer til klubben, og har siddet i dennes bestyrelse siden 2011.

 

Formandsskiftet sker efter gensidig aftale med den hidtidige formand Kenneth Christiansen, der lige nu gennem sit firma Renas A/S befinder sig i en kontraktjuridisk strid med Greve Kommune.

 

”Klubben befinder sig lige nu i en spændende og perspektivrig udvikling. Vi ønsker på ingen måde at fjerne fokus på hverken det sportslige eller den forretningsmæssige udvikling af HB Køge A/S. Derfor er vi af hensyn til klubben blevet enige om at skifte ud på formandsposten”, siger Søren Storgaard.

 

Klubben får en erfaren formand, der er klædt på og klar til at tegne bestyrelsen frem til næste generalforsamling. ”Vi får dermed tid til at finde en ny formand, der kan tegne klubben de kommende år”, siger Søren Storgaard.

 

Den nye formand glæder sig på den korte bane over, at bestyrelsen ufortrødent kan fortsætte arbejdet med de mange opgaver, som denne og ledelsen arbejder med. På den lange bane er klubben midt i en ambitiøs strategisk udvikling, som ikke vil tabe fart.

 

”Jeg har været en del af det lange seje træk og glæder mig til at fortsætte både kursen og det brede lokale samarbejde, der er det livsvigtige fundament i vores fodboldklub. I det lys er det vigtigt, at bestyrelsen har arbejdsro”, siger Søren Storgaard.

 

For yderligere info henvises til bestyrelsesformand Søren Storgaard på mobil 20 61 86 81.

 Skrevet af HBKoge.dk den 24. november 2017