EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Litauisk samarbejdsklub på besøg i HB Køge

FK Utenis Utena var på et uges ophold.

Trænerne havde fået et fastlagt program for hele ugen.

 

I sidste uge var HB Køges litauiske samarbejdsklub FK Utenis Utena på besøg i HB Køge.

 

Besøget var et slags genvisit efter at HB Køge i opstarten før sæsonen var på træningslejr i Utena i Litauen. Der var lavet et stort program fra morgen til aften til staben bestående af primært ungdomssektoren samt førsteholdstræner og teknisk direktør.

 

Der var også tid til en fodboldkamp med flere af HB Køges ansatte.

 

- Der blev overværet kampe i Herfølge, Køge og HB Køge regi samt overværet mange træningspas, og der var diskussioner mellem trænerne fra HB Køge og FK Utenis Utena, og det var virkelig fedt at se hvordan vores egne ungdomstrænere deltog aktivt i denne aktivitet, fortæller sportsdirektør Per Rud.

 

- Vi tror på at dette også udvikler vore trænere, når de skal diskutere oplæg til træning og kampe og forklare om prioriteter i eksempelvis træningen.

 

FK Utenis Utena-trænerne deltog overværede også NordicBet LIGA-kampen mellem HB Køge og Esbjerg og var på besøg i HB Køges lounges før og efter kampen, og udtrykte stor taknemmelighed for opholdet, så de kan fortsætte udviklingen af klubben.

 

Utenis sluttede i midten af den litauiske bedste række, og har i øvrigt haft den tidligere HB Køge-træner Auri Skarbalius som konsulent på udviklingen af ungdomsarbejdet.

 

Trænerne fra Utena hørte på HB Køges cheftræner Henriks Lehms præsentation.

 Skrevet af HBKoge.dk den 30. november 2017