EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

U19: Sjette sejr i syv kampe

Heller ikke Næsby kunne stoppe de unge svaner

HB Køges U19 hold vandt lørdagens hjemmekamp mod Næsby med 4-0, og hentede dermed den sjette sejr i de syv seneste kampe. Første halvleg af opgøret var meget lige, men det var hjemmeholdet der spillede sig frem til de største chancer. Det var også helt fortjent at de kunne bringe sig foran midtvejs i halvlegen på et selvmål efter et gennembrud i venstre side. 
Paradoksalt nok kom udeholdet bedre med i kampen efter HB Køge bragte sig foran. Umiddelbart før pausen fik de også en god mulighed for at udligne HB Køges føring da de fik tilkendt et straffespark. Heldigvis havde Andreas Piilgård læst sparket, og dermed slap hjemmeholdet med skrækken. 

De unge svaner kom væsentlig bedre ud til de sidste 45 minutter. I løbet af de første tolv minutter havde de scoret til både to og tre nul. Det tog pusten fra gæsterne og kampen blev lukket med små syv minutter igen, da hjemmeholdet scorede på en flot frisparkskombination.

 

- Vi leverer en noget svingende præstation i denne kamp, hvor vi giver gæsterne nogle store chancer i de sidste tyve minutter af første halvleg. Andreas Piilgård viste heldigvis stor klasse, og vi kunne derfor gå til pausen med en 1-0 føring. Vi kommer heldigvis ud til anden halvleg med et klart bedre samlet udtryk som hold, og scorer nogle flotte mål først i halvlegen. Jeg er meget tilfreds med, at holdet formår at rejse sig undervejs i kampen, og dermed hente et godt resultat mod et godt Næsby hold, udtaler cheftræner Dani Mujkanovic efter kampen. 

 

Video: Se den flotte frisparkskombination, der fører til scoringen til 4-0.

 

HB Køge - Næsby 4-0 (1-0)

 

Kampfakta: 

1-0: (23)    Selvmål

2-0: (55)    Pola Karim

3-0: (57)    Alexander Laustrup

4-0: (72)    Aleksander Sepp

 

HB Køges hold:

25. Andreas Piilgård

3. Nicolaj Holmstrøm

6.  Mathias Drost

7. Alexander Laustrup

8. Rasmus Petersen

9. Rafael Mortensen

10. Alexander Sepp

11. Alain Mmonga Mateso Mausa

15. Peter Therkildsen

16. Fadi Salem

17.    Danny Stencel

 

14. Pola Karim

18. Jonas Jørgensen

20.    Asger Lauridsen

 Skrevet af HBKoge.dk den 13. november 2017