EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

"Vi er blevet et mere offensivt hold i denne sæson"

Andreas Hansen topper igen med flest clean sheets i NordicBet LIGAEN.

Foto: Martin Håkan / Coverganda.dk

 

HB Køge har i denne sæson haft et mere offensivt udtryk end det var tilfældet i sidste sæson. I fem af sæsonens første 16 kampe har HB Køge scoret minimum tre mål. I hele sidste sæson skete det kun tre gange, at HB Køge scorede tre mål eller mere i en kamp om point.

 

Og netop den offensive udvikling, har været god for holdet. Det fortæller keeper Andreas Hansen, der dog også fortæller, at han som en konsekvens af den mere offensive tilgang, har fået lidt mere at lavet i målet.

 

- Jeg føler, vi som hold har udviklet os offensivt i forhold til sidste sæson. Vi kommer til flere chancer i kampene, og modstanderen kommer måske også til lidt flere chancer mod os. Vi er generelt blevet mere målfarlige, og det betyder jo også meget for holdet, at vi har fået en rigtig angriber i Martin Koch Helsted, der nærmest kun skal have en halv chance for at få den i kassen, og det er jo rigtig godt for holdet.

 

Defensivt er HB Køge blandt rækkens bedste. Andreas Hansen har pt. flere clean cheets end nogen af sine målmandskollegaer i NordicBet LIGAEN, og HB Køge er desuden det hold i rækken - sammen med Vejle - det hold i rækken, der har lukket færrest mål ind.

 

- Vi er gode til at forsvare os som et hold, og jeg føler, at vi nu er tæt på at være sammenspillet. Bozga er faldet godt til som ny i bagkæden, og det fungerer rigtig godt, selvom der selvfølgelig altid er ting, der skal arbejdes med. Vi har også været gode til at hjælpe hinanden, hvis nogen fejler, og vi gør alt for at redde hinandens røv, hvis man kan sige det sådan.

 

- Vi havde en skidt med periode med 3-4 kampe med nederlag, men jeg føler, vi er tilbage på sporet efter sejre i de to seneste kampe (1-0 over Brabrand og 4-0 over Fremad Amager). Nu gælder det om at få hevet de sidste gode point hjem inden vinterpausen, siger Andreas Hansen inden den første af efterårets tre sidste kampe mod henholdsvis Vejle, Nykøbing FC og Esbjerg.

 

Andreas Hansen ser frem til kampen mod topholdet Vejle tirsdag aften.

 

Rækkens bedste hjemmehold venter

Andreas Hansen forudser en svær opgave når han og holdkammeraterne tirsdag aften møder Vejle Boldklub, der 16 kampe inde i sæsonen topper NordicBet LIGAEN.

 

- Det bliver måske sæsonens sværeste kamp. Da vi mødte Vejle i første spillerunde, og tabte 1-3, var de en klasse over os. Det var sæsonens første kamp, og vi vidste ikke på forhånd hvor vi stod i forhold til dem, og hvordan de ville spille med en ny træner og nye spillere. Nu kender vi dem bedre, og ved, hvad de står for.

 

- Det er klart, at Vejle er favoritter, men jeg føler ikke, vi er langt fra dem, men det må vi jo se om jeg har ret i tirsdag aften. Det bliver dejligt at kunne se frem til at møde et hold, der gerne vil spille fodbold, og det bliver på en god bane, så det skal nok blive en fin kamp. Vi er sultne, og selvom Vejle har en stærk hjemmebanestatistik med seks sejre i syv kampe, så vil vi gå ind til kampen med en tro på, at vi kan få den tredje sejr og det tredje clean sheet i træk. Det er selvfølgelig det vi går efter, slutter Andreas Hansen.

 

NordicBet LIGAEN

Vejle - HB Køge

Tirsdag den 14. november kl. 18.00

Vejle Stadion

 Skrevet af HBKoge.dk den 13. november 2017