EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

NETVÆRKET på besøg hos Skandinavisk Gravør Industri

40 netværkere på Bed & Breakfast til Mandagsstævnemøde i Tappernøje.

 

Gravøren Stefan, hustru Mervi og Ann Marie fra Skandinavisk Gravør Industri bød velkommen til Smedehytten - Den flotte og nyombyggede fattiggård fra 1878 ved Tappernøje til aftenens Mandagsstævnemøde.

 

Det var en noget anderledes atmosfære. Den gamle gård var blevet smukt indrettet med værelser, mødelokaler og værksteder til gravering og smykkekunst, og udenfor på gårdspladsen var der levende lys og bål. Stemningen var sat til en helt speciel oplevelse – Og det blev det.

 

Lars Blumensaadt bød velkommen til denne specielle aften og Stefan tog over og fortalte om hvad der skulle ske og opleves. Stefan havde inviteret flere virksomheder til at komme og give smagsprøver, spændende indlæg, foto og massage. Vi blev delt op i 4 grupper og kunne besøge de forskellige partnere og netværke undervejs.

 

 

De inviterede partnere var:

PlayMyDay – Majbritt Sandberg. Der fortalte om personlig branding og opnåelse af vores personlige mål.

 

Center for HR – Liselotte Pedersen. Der gav os en indføring i persontyper og hvordan man håndterer sine medarbejdere (din vigtigste ressource).

 

TT-Film – Tobias Thomas. Alle fik taget et portrætfoto til deres Linkedin profil.

 

Klinik for afslapning og velvære – Jeannette  Beierholm. Gav os en dejlig Release massage på briksen.

 

Kaffemøllen – Torben Wibling. Havde bl.a. medbragt en professionel espressomaskine med tilhørende kvalitetskaffe og var aftenens barista.

 

Friis-Holm Chokolade – Havde medbragt smagsprøver på hjemmelavet kvalitetschokolade produceret af rene råvarer i Hvalsø.

 

Mad Synergi – Havde lavet en fantastik portionsanrettet buffet – Tusind tak for lækkerier.

 

Vi fik også mulighed for at få graveret vores egen navneskilte på gravørværkstedet (dem ser vi nok på de efterfølgende netværksmøde i HB Køge) og lavet sølvringe på guldsmedeværkstedet under kyndig vejledning fra Mervi og Stefan.

 

Det var en fantastisk aften og tusind tak for det flotte arrangement og netværk.

 

Mandagsstævnemødet er tilbage igen den 4 december. Tilmelding på HB Køge Engage.

 

 

 

 

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 7. november 2017