EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

NETVÆRKET på besøg hos Bjarne Nielsen A/S

Go' Morgen NETVÆRKET startede dagen med virksomhedsbesøg.

 

Torsdag morgen besøgte tæt på 30 morgenfriske netværkere på besøg hos Bjarne Nielsen A/S Køge, som viste deres flotte, nye lokaler frem. Lyse lokaler, der var fyldt med flotte Volvo og Ford-modeller.

 

Efter en god omgang morgenmad fortalte Carsten Fuhrmann Ruhnau, som er salgschef ved Ford, kort om virksomhedens baggrund og størrelse, samt om de nye lokaler, som netop er taget i brug.

 

Derudover kom Carsten ind på potentielle tiltag som virksomheden ønsker at lave i samarbejde med de andre bilforhandlere på Tangmosevej i Køge i forsøget på at tiltrække endnu flere kunder til Køge for at købe bil.

 

Efter oplægget, hvor Carsten opfordrede de fremmødte partnere til at tage et smut forbi forretningen, hvis de går med overvejelser om at købe eller lease en ny bil, blev partnerne opdelt i grupper af fire, da de efterfølgende netværksseancer foregik inde i de mange flotte biler, der står på display i forretningen. Et tiltag der faldt i rigtig god jord hos deltagerne ved morgenmødet. Flere skyndte sig hen til bilerne for at få fingrene i den "rigtige" bil.

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 13. oktober 2017