EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Til kamp mod ærkerivalen

Optakt til lokalopgøret.

 

Af sportsdirektør Per Rud.

 

Velkommen til dagens brag af en kamp. FC Roskilde er altid værd at se os spille imod. Der er garanti for fight og spænding - og så står der mere end tre point på spil. Mange af gæsterne har tidligere spillet i HB Køge, og der er venskaber på kryds og tværs.

 

Der har været en del tumult med trænerrokeringer og fyringer i FC Roskilde den seneste tid, men med tilgangen, eller tilbagekomsten om man vil, af træner Rasmus Monnerup kom der endelig en sejr i hus i første kamp efter afskeden med deres tidligere træner, og der meldes om positivte takter i domkirkebyen. Det skal vi selvfølgelig gøre noget ved, og hos os har pausen på ti dage siden Fredericiakampen behaget holdet godt. Vi havde med pokalkampe og mange spilminutter til de samme spillere haft en periode, hvor spillerne begyndte at se lidt slidte ud.

 

Det til trods, så har vi faktisk ikke tabt i seks kampe, og det er godt gået. En plads som nummer fire efter 11 runder er absolut godkendt, men vi stræber naturligvis hele tiden efter at udvikle os og gøre det endnu bedre. Uafgjort mod Skive og især nederlaget i Thisted var helt forrykte resultater - for spillet og chancerne var til langt mere i de to kampe, men til gengæld var uafgjort mod Fredericia og Vendsyssel på hjemmebane mindre gode kampe, som alligevel gav et point. Vi har fået en god bund i holdet, og jeg må igen rosen staben og holdet for at arbejde knaldhårdt og for hele tiden at udvikle stilen og evnerne til at omsætte spil til chancer og mål.

 

I landskampspausen var Alexander Bah og Malte Amundsen af sted med U20-landsholdet, og begge fik masser af spilletid og ros med på vejen for deres indsats i landskampene mod Sverige. Det gør mig altid stolt når vi producerer spillere til landsholdene, og endnu mere stolt, når de præsterer der. Men i dag gælder det HB Køge, og så skal vi selvfølgelig igen se de to knægte præstere for os.

 

God kamp!

 

NordicBet LIGAEN

HB Køge - FC Roskilde

Onsdag den 11. oktober kl. 19.00

Castus Park

 Skrevet af HBKoge.dk den 11. oktober 2017