EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Vi skal ud og vise, at vi er et bedre hold end Skive

Madsen Madsen; "vi tager Skive seriøst og kampen bliver ikke en walkover".

 

Efter en stærk indledning på sæsonen har HB Køge nu ramt en periode, som ikke kaster mange point af sig. De sidste fire kampe har blot kastet to point af sig.

 

Men sådanne perioder rammer de fleste hold i løbet af en sæson, og så gælder det bare om at arbejde sig ud af det så der igen kan komme sejre på kontoen.

 

"Der vil altid være perioder på en sæson, hvor det går lidt mere imod og hvor man skal kæmpe mere i duellerne og om andenboldene for at komme frem til målene. Den første tredjedel af sæsonen har vi i det store hele har spillet godt og fået nogle gode resultater, og jeg føler ikke vi har spillet decideret dårligt i de sidste to kampe mod henholdsvis FC Roskilde og Vendsyssel, hvor vi har tabt", siger anfører Henrik Madsen, der har været blandt sit holds bedste i de to omtalte kampe.

 

Han fortsætter:

 

"Vi har ikke haft marginalerne på vores side, og så har vi ikke været gode nok i til at score på de chancer, vi har spillet os til". 

 

"Der er ikke andet for at vi må rykke endnu tættere sammen i bussen, arbejde lidt hårdere på træningsbanen og være dygtigere og mere skarpe i de næste kampe, så vi kan komme på rette spor resultatmæssigt hurtigst muligt igen".

 

På søndag skal HB Køge på udebane møde Skive, der ligger sidst i tabellen. Og her skal der en sejr med hjem, hvis det står til HB Køge-anføreren.

 

Jo, det vil man sige, specielt hvis vi vil ligge i den bedste trejdedel af tabellen. Skive har fået en dårlig sæsonstart, hvor de har tabt mange helt lige kampe og de burde nok have haft flere point end de har. Efter det jeg har hørt havde Skive heller ikke fortjent at gå fra banen i søndags mod FC Roskilde uden point, så der er ingen tvivl om at det ikke er gået deres vej i denne sæson og de er selvfølgelig ramt på selvtilliden".

 

Det er anden gang i sæsonen at HB Køge og Skive krydser klinger. Det første opgør på Castus Park i Herfølge endte uden scoringer trods stor HB Køge-dominans.

 

"Den første kamp mod Skive dominerede vi totalt, men vi kunne ikke få bolden ind over stregen og derfor endte det 0-0, Skive vil sikkert også være defensivt orienteret på søndag og vil stå kompakt i forsvaret som mange hold gør mod os, fordi de ved at vi er et godt spillende fodboldhold".

 

"Men selv om Skive ligger sidst i tabellen, så vil jeg gerne understrege, at vi tager Skive seriøst og at det ikke bliver en walkover, hvis nogen skulle tro det. Det er aldrig let at spille i Skive og klubben fyrede jo deres træner Kim Kristensen i starten af denne uge, så de har sikkert arbejdet endnu hårdere i denne uge på at komme på rette spor, og vi har også selv noget at arbejde med og skal ud og vise, at vi er et bedre hold end Skive på søndag og få gang i målscoringen, så vi kan komme på sejrskurs igen", slutter Henrik Madsen.

 

NordicBet LIGAEN

Skive - HB Køge

Søndag den 22. oktober kl. 14.30

Spar Nord Arena

 

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 20. oktober 2017