EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Häuser har skullet vænne sig til tempoet i HB Køge

"Vi skal steppe op og præstere som et hold - så besejrer vi Brabrand".

Magnus Häuser kom til HB Køge fra Brøndby IF i sommerpausen.

 

Magnus Häuser kom til HB Køge fra Brøndby IF før denne sæson, der er hans første som seniorspiller. Og midtbanespilleren har skullet vænne sig til en anderledes hverdag, mens han også har skullet indstille og vænne sig til højere tempo og mere fysik, end han har været vant til som U19-spiller i Brøndby IF.

 

Det går dog den rigtige vej for Häuser, der har fået spilletid i 12 kampe i denne sæson, og som samtidig står noteret for et enkelt mål i HB Køge-trøjen.

 

- Jeg sluttede mine ti år i Brøndby med at vinde U19-pokalfinalen over FC Nordsjælland, og det var da vemodigt, at skulle sige farvel til klubben og mange af de drenge, jeg havde spillet på hold med igennem mange år. Jeg vidste, at min tid i Brøndby var forbi, og at et nyt kapitel skulle starte i HB Køge. Jeg var kontraktfri, og var blevet kontaktet af HB Køge, hvor jeg i forvejen kendte Henrik Lehm fra vores fælles tid i Brøndby. Henrik var min træner, og det var ham, der før tid hev mig op på U19-holdet i Brøndby, selvom jeg på det tidspunkt kun var U17-spiller, og da HB Køge kontaktede mig, var jeg ikke i tvivl om, at det var her, jeg ville fortsætte, fortæller Magnus Häuser.

 

Magnus Häuser i kamp på Catus Park mod Viborg.

 

- Jeg er faldet rigtig godt til i HB Køge. Der er ingen tvivl om, at det er væsentligt hårdere, både fysisk og tempomæssigt både til træning og kamp, end det jeg har været vant til, og det har også overrasket mig, hvor taktisk og hvor meget duelspil, der er i NordicBet LIGAEN. Det har jeg lige skullet vænne mig til.

 

- Jeg har fået en del spilletid i pokalkampene, og i turneringen har jeg haft indhop og har et par gange været med fra start, og det giver da helt sikkert et boost, når man starter inde. Jeg er tålmodig og glad for den spilletid, jeg nu får, for det er med til at udvikle mig. Jeg havde ikke forventet at jeg skulle til HB Køge og have en startplads fra dag 1, så jeg klør bare på og arbejder på hele tiden at blive bedre, og så skal min tid nok komme, lyder det fra Häuser.

 

"Motiveret uanset om vi vinder eller taber"

HB Køge har ikke ramt niveauet i de seneste kampe, hvor resultaterne ikke har flasket sig. Det ændrer dog ikke ved motivationen, der hos Häuser og holdkammeraterne er i top.

 

- Uanset om vi taber eller vinder, så er jeg og alle andre topmotiverede til træning og kamp. Resultaterne er ikke gået vores vej i de seneste kampe, og det har vi det selvfølgelig ikke godt med, men jeg føler bestemt ikke, at der er dårlig stemning eller at humøret er dårligt.

 

- Alle i truppen ved, at vi snart skal have et godt resultat, og det kan passende blive på søndag mod Brabrand. Vi var en klasse bedre end dem ved vores seneste møde i Aarhus, men det kan vi ikke bruge til noget på søndag, for Brabrand er sikkert vokset med opgaven siden da, og de vandt jo også over topholdet Vendsyssel i sidste weekend.

 

- Kampen på søndag bør dog være en kamp, hvor vi har muligheden for at få vendt den dårlige resultatmæssige stime, men det kræver at vi stepper op og præsterer som et hold og har fuldt fokus og 100 % energi fra start til slut.

 

NordicBet LIGAEN

HB Køge - Brabrand

Søndag den 29. oktober kl. 14.30

Castus Park

 Skrevet af HBKoge.dk den 27. oktober 2017