EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Henrik Lehm ser tilbage på de første 11 runder

HB Køges cheftræner gør status efter den første tredjedel af sæsonen.

 

Den første tredjedel af sæsonen i NordicBet LIGAEN er afviklet. I den anledning ser cheftræner Henrik Lehm tilbage på de første elleve runder.

 

Hvilke to hold har overrasket dig positivt i de første 11 runder?

"Det er helt klart Thisted, der er det ene. De har præsteret flot i mange kampe, og har allerede fået mange sejre. De har i Joakim Mattson en dygtig, erfaren træner, som har et hold med masser af energi og store kvaliteter på deres offensive pladser. De har overrasket igen og igen, og er et bevis på at sejre giver selvtillid".

 

"Vejle har også overrasket mig positivt. De har med en ny italiensk cheftræner, Adolfo Sormani, på rekordtid fået skabt et stærkt, stabilt hold. Helt i modsætning til sidste sæson. Det har overrasket mig, at de er kommet så godt fra land og har spillet så godt, som de har gjort i mange af deres kampe".

 

Hvilke to hold har overrasket dig negativt efter de første 11 runder?

"Skive har skuffet mig. Efter deres flotte sæson sidste år havde jeg regnet med mere fra deres side i den første tredjedel af sæsonen. Det samme gælder Viborg, for med et stort budget og med en stor og stærk trup har det overrasket, at de har været så svingende, og fik den dårlige start, som de nu gjorde".

 

Hvordan ser du HB Køge efter de første 11 runder?

"Vi har 19 point. Det er mere end sidste år, hvor vi havde 18 point efter 11 runder. Jeg er positivt overrasket over, at vi efter de første 11 runder er det hold, der har lukket færrest mål ind i NordicBet LIGAEN. Vi mistede både Alexander Ludwig og Mads Juel Andersen i midterforsvaret i sommerpausen, og her har Jean Claude Bozga været en rigtig god erstatning".

 

"Det har også været positivt, at vi har været bedre end modstanderen i så mange kampe, som vi har. Vi har scoret flere mål end på samme tidspunkt sidste år, og vores nye angribere, Martin Koch Helsted og Erik Törnros, er med i toppen af topscorerlisten. Jeg føler, at vi godt kunne have fortjent 2-3 point mere end vi har, selvom jeg godt er klar over, at der ikke er noget der hedder fortjent i fodbold."

 

Kan målsætningen om en top-4 placering holdes?

"Jeg mener stadig, det er realistisk at holde målsætningen om top-4, selvom der er et par gode hold som Esbjerg og Viborg lige under os i tabellen, og selvom de sikkert vil præstere godt i resten af sæsonen, så mener jeg det er realistisk at spille os til en slutplacering i top-4. Men der er et men, for det får også betydning om vi kan være forskånet for skader og karantæner, som vi har været det i de første 11 kampe. Så der er ingen tvivl om at vi er meget udfordret ved karantæner og skader. Særligt i forsvaret".

 

Foto: Martin Håkan / Coverganda.dk

 Skrevet af HBKoge.dk den 10. oktober 2017