EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HB Køge sender fodboldudstyr til Sierra Leone

Fodboldudstyr fra HB Køge er på vej til børn og unge i Sierra Leone.

Som led i CSR-strategien har HB Køge valgt at donere en masse fodboldudstyr til FANT, Football for A New Tomorrow, der arbejder for at skabe en social og økonomisk udvikling i det afrikanske land, Sierra Leone.

 

Udviklingen sker blandt andet gennem idrætsforeninger, og FANT sender derfor fodbolde, drikkedunke, sportstasker og meget andet videre til idrætsforeningerne i Sierra Leone. På den måde får rigtig mange børn og unge nytte af det fodboldudstyr, som HB Køge har doneret.

 

// Læs mere om FANT //

 

Samarbejdet mellem HB Køge og FANT skal ses som endnu et led i HB Køges CSR-strategi, der blandt andet handler om at vise social ansvarlighed over for børn, unge og udsatte grupper.

 

- Vi har valgt at donere det fodboldudstyr, som vi ikke længere bruger fordi der er mennesker i verden, der ikke har samme muligheder og forudsætninger som vi selv har. Så hvis vi har muligheden for at gøre en forskel for de mennesker, så gør vi det. Derudover er det vigtigt for os som fodboldklub at gå forrest og vise social ansvarlighed og engagere os både i lokalområdet og i verden omkring os, fortæller HB Køges assistenttræner Kim Daugaard.

 

Assistenttræner Kim Daugaard sammen med to FANT-medarbejdere, der var forbi Castus Park for at afhente en masse fodboldudstyr, der nu sendes til Sierra Leone.

 Skrevet af HBKoge.dk den 20. oktober 2017