EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HB Køge ser frem til lokalopgøret mod FC Roskilde

Mikkel Wohlgemuth: "Dejligt at genoplade batterierne til lokalopgøret".

 

HB Køge er uden nederlag i de fem seneste kampe, og i de to seneste er det blevet til uafgjort på udebane mod Esbjerg henholdsvis hjemme mod Fredericia. Præstationen den seneste kamp, hjemmekampen mod Fredericia, levede ikke op til det spillemæssige niveau, som HB Køge ellers havde ramt de seneste måneder, og det ærgrer HB Køges midtbanespiller Mikkel Wohlgemuth sig over.

 

- Efter rigtig mange kampe i træk med godt spil og gode præstationer, så havde vi en mindre god dag mod Fredericia. Det positive fra den kamp er, at vi trods det at vi spiller en mindre god kamp alligevel formår at hive et point ud af en kamp mod en stærk modstander. Meget mere er der ikke at sige om den kamp, siger Wohlgemuth.

 

HB Køge har kampfri i den kommende weekend på grund af Alexander Bah og Malte Amundsens udtagelse til U20-landsholdet. Det betyder at lokalopgøret mod FC Roskilde, der skulle have været spillet søndag eftermiddag på Castus Park, er blevet skubbet til onsdag den 11. oktober kl. 19.00.

 

Kampflytningen giver HB Køgespillerne en tiltrængt friweekend i et travlt efterårsprogram.

 

- Det er lækkert at have ti dage til at genoplade batterierne og få mulighed for at arbejde med de ting, vi skal forbedre. Og så er det jo bare dejligt at kunne se frem til lokalopgøret på hjemmebane mod FC Roskilde onsdag aften. Vi har fået fri i weekenden, og det er jo dejligt at kunne få lidt fodboldfri og lave andet end at tænke på fodbold i et par dage, for så at møde til træning på mandag og træne frem mod Roskilde-kampen, siger Wohlgemuth.

 

Da HB Køge og FC Roskilde senest mødte hinanden i august måned vandt HB Køge med 3-0 efter en stærk indsats over hele linien. Wohlgemuth håber igen at kunne hive tre point i land når de to hold står over for hinanden på onsdag, men midtbanespilleren er samtidig bevidst om at FC Roskilde har haft et par gode oplevelser på det seneste, og ser ud til at have fået lidt mere selvtillid ind på holdet.

 

- Der er jo sket lidt siden vi slog dem 3-0 på udebane for syv uger siden. De har fået ny træner, som har fået en god start, senest med en 2-0-sejr over Nykøbing FC i sidste weekend, siger han og fortæller samtidig at det er noget specielt over lokalopgørerne:

 

- Vi ser altid lidt mere frem til kampene mod FC Roskilde. De er ofte dramatiske og med stor intensitet. Vi glæder os til at præstere sammen når vi møder ind efter weekenden. For hvis der er noget vi vil, så er det at vinde over FC Roskilde, slutter Mikkel Wohlgemuth.

 

NordicBet LIGAEN

HB Køge - FC Roskilde

Onsdag den 11. oktober kl. 19.00

Castus Park

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 6. oktober 2017