EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

U14: Videre i pokalen

Vandt fortjent over Fremad Amager/Sundby

HB Køges U14 hold slog sig videre i pokalturneringen ved at slå Fremad Amager/Sundby på hjemmebane. Amagerkanerne et et tophold i Øst 1, pulje 2, og der var derfor på ingen måde tale om en walk over. 

 

Alligevel blev HB Køge overrasket fra kampens start. Indenfor de første fem minutter havde udeholdet været alene igennem med HB Køges målmand to gange. Det var kun en veloplagt Emil Martinsen i målet, der holdte HB Køge inde i kampen. 

 

Som kampen satte sig, begyndte HB Køge dog at dominere mere og mere. En stærk aktion af Kasper Lillelund gjorde ham fri til et gennembrud på højre fløj og han kunne lægge en bold skråt bagud til Omed Mirzazadeh, der bankede bolden i nettaget til 1-0. Efter den scoring kom der langt mere ro over HB Køges spil. Efter 25 minutter kom Thomas Jørgensen fra Herfølges 2005 hold ind, og han gjorde med det samme et godt indtryk. 

 

Det blev ved 1-0 ved pausen. 

 

Anden halvleg forløb mere roligt. HB Køges kom foran 2-0 efter et straffespark sat ind af August Carlsson, og det blev 3-0 efter en friløber der blev koldt og kynisk sat ind af Magnus Bødker. 

 

Gæsterne fik lov til at reducere sidst i kampen til slutresultatet 3-1. Reulstatet var en smule misvisende for udeholdet der i perioder var rigtig godt med i kampen. 

 

Næste kamp for U14 holdet er den 16. september kl. 11.30, hvor FCK gæster Herfølge Stadion.

 

 

 

 


 

 Skrevet af HBKoge.dk den 13. september 2017