EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

U14: Nederlag i lige kamp

HB Køge havde fortjent mere.

I begyndelsen af dagens kamp mellem HB Køge og Lyngby i Herfølge var HB Køge det dominerende hold, uden det dog udmøntede sig i de store målchancer. Det blev ved lige ved og næsten efter bolden blev erobret højt, men mere blev det ikke til. 

Hen mod slutningen af første halvleg fik Lyngby sat deres spil bedre op, og nu var det HB Køge spillerne der løb mange meter efter bolden. Det forblev dog 0-0 ved pausetid. 

 

Efter pausen forblev kampen meget lige. Modsat første halvleg var det en mere åben slagudveksling, med afslutninger i begge ender af banen. Efter tyve minutter har HB Køge desværre en opspilsfejl, som Lyngby spillerne meget dygtigt udnyttede. 

De sidste tyve minutter var stadig tæt, og HB Køge havde flere muligheder for at bringe sig foran i kampen. Den sidste skarphed manglede dog, og så stod Lyngbys keeper en rigtig flot kamp. 

 

I overtiden gik det desværre helt galt for HB Køge, og Lyngby øgede føringen til kampens resultat 3-0. Desværre ender en helt lige kamp med et grimt resultat. 

 

HB Køges hold

Marius Kruse

Gustav Pedersen 

Niclas Jensen

Christian Ishøi

Christian Ishøi

Frederik Flex

Otto Andersen

Omed Mirzazadeh

Mert Karakacak

Jonas Brandt

August Carlsson

August Christiansen

Hjalte Speake

Sebastian Larsen

Sebastian Nielsen

 

Næste kamp for U14 holdet er den 12. september kl. 18.30, modstanderen er Fremad Amager/Sundby på Herfølge Stadion.

 

 

 

 


 

 Skrevet af HBKoge.dk den 10. september 2017