EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Mandagsstævnemøde på tur i trætoppene

25 netværkere besøgte Camp Adventure i Haslev.

 
Frans Wennich fra Wennichs VVS & Kloak havde igen i år inviteret til Mandagsstævnemøde hos Camp Adventure i Haslev.
 
 
25 deltagere fra NETVÆRKET tog imod udfordringen og tog turen fra træ til træ i trætop-banerne.   
 
Deltagerne mødtes mandag eftermiddag, og blev budt velkommen af instruktøren Jesper, der hurtigt fik deltagerne iklædt noget udstyr inden turen i skoven.
 
En kort gåtur rundt om skovsøen og deltagerne var fremme. Her fik alle en grundig instruktion i hvordan man brugte udstyret og kom i gennem banerne i trætoppene - inkl. svævebaner! Sikkerheden er i top hos Camp Adventure og alle kune være med, da der er flere baner og sværhedsgrader.
 
 
Alle var ivrige efter at komme afsted og fik hver især valgt en bane der skulle prøves. Der blev hygget og grinet undervejs og skovens trætoppe var fyldt med netværkere, der legede Tarzan og kom sikkert fra træ til træ. Efter turen i trætoppene og den afsluttende 450 meter lange svævebane var der samling på gårdspladsen, hvor Annette Wennich stod klar og havde grillet tre slags pølser med tilhørende kartoffelsalater, brød, salat m.m.
 
Aftensmaden blev indtaget i den flotte, restaurerede bygning, og bagefter blev der budt på kaffe mens Jesper fra Camp Adventure fortalte om visionen for hele området, der ligger på Gisselfelds jorde
 
Han fortalte blandt andet, at der snart bliver taget første spadestik til et 45 meter højt udkigstårn, overnatningsmuligheder og dyrepark. Han orienterede også om vejen dertil og om udfordringer i forhold til f.eks. finansiering, lokalplaner og meget mere. En utrolig spændende historie om iværksætteri og entreprenørskab som er ved at komme i mål og som allerede i 2018 kan tage gæster med op i et ny opført udkigstårn. Det forventes at blive en stor attraktion.
 
Mandagsstævnemødet sluttede af med netværk og alle var enige om at det havde været en super oplevelse igen at være på besøg hos Camp Adventure, så "Kære Tarzan. Nu er vi også mestre i trætop klatring!".
 
Alle havde en rigtig dejlig eftermiddag og aften og der skal lyde en stor tak til Frans Wennich for at facilitere mødet.

Mandagsstævnemødet gør nu klar til det næste spændende møde som er mandag den 2. oktober. Tilmelding og mere information kommer på Engage.

 Skrevet af HBKoge.dk den 7. september 2017