EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

"Vi går efter tredje udesejr i træk"

Mark Gundelach forudser svær udekamp i Thisted.

 

Mark Gundelach fik 120 minutter i benene da HB Køge i midtugen spillede sig videre til 3. runde af DBU Pokalen.

 

- Det var en vildt god oplevelse, at vinde over Nykøbing i pokalkampen. Det at vi to gange kommer bagud og kommer tilbage og vinder kampen, er et tegn på god moral, og det samme gjaldt jo også i vores kampe i NordicBet LIGAEN mod Fremad Amager og Nykøbing tidligere på sæsonen. Det at vi kan komme tilbage og vinde kampene på trods af at vi kommer bagud, viser at vi ikke er lette at knække, og at vi bliver ved med at kæmpe og tro på tingene. Det er lækkert, at være en del af, siger Gundelach, der også glæder sig over at truppens unge spillere greb chancen.

 

- Det var fedt at se, at de unge spillere med få førsteholdskampe, der fik chancen fra start, bød sig til og viste, at de kunne være med på dette niveau. Det giver et boost til hele truppen, at flere nu er kommet tættere på holdet.

 

 

"Thisted har overrasket positivt"

Søndag eftermiddag skal HB Køge på udebane møde oprykkerne fra Thisted. Et hold, der trods status som oprykkere, har gjort det flot i sæsonens første seks kampe.

 

- Thisted har overrasket positivt i starten af sæsonen med ti point for seks kampe. De spiller en fin gang offensiv fodbold, og selvom der venter en lang bustur tidligt søndag morgen, så blive det spændende at møde dem. Vi følte det nærmest som et nederlag da vi i søndags spillede 0-0 mod Skive, og vi går selvfølgelig efter de tre point på søndag, selvom der igen venter os en svær kamp. Vi skal tage det med på søndag, at vi producerer det antal chancer, der skal til i kampene, for at vinde, og det skal vi blive ved med.

 

- Alle der spillede 120 minutter i onsdags var selvfølgelig lidt mærkede om torsdagen, men vi er professionelle fodboldspillere, og det at spille midtugekampe i ny og næ er en del af jobbet. Det skal i hvert fald ikke være nogen undskyldning for et eventuelt dårligt resultat på søndag. Også selvom Thisted modsat os ikke har spillet pokalkamp i løbet af ugen.

 

Mark Gundelach har spillet 77 kampe for HB Køge siden han kom til klubben i januar 2015. Siden ankomsten har forsvarsspilleren været fast mand på positionen som højreback.

 

- Jeg har spillet i HB Køge i 2,5 år, og jeg føler faktisk, at det hold vi har nu, er tæt på at være det bedste i min tid i klubben. Så jeg håber selvfølgelig, at vi kan fortsætte det gode spil og de gode præstationer på banen og gerne med den tredje udesejr af tre mulige på søndag, slutter Mark Gundelach.

 

NordicBet LIGAEN

Thisted - HB Køge

Søndag den 3. september kl. 13.45

Sparekassen Thy Arena

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 1. september 2017