EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Go' Morgen NETVÆRKET hos Green Cleaning

Green Cleaning og NETVÆRKET klar fra morgenstunden.

 

Mere end 25 virksomheder fra NETVÆRKET var repræsenteret til dagens Go’ Morgen NETVÆRKET hos Steen Zoega fra Green Cleaning i Herfølge onsdag morgen. Dagen startede ud med smurte rundstykker, juice og ikke mindst en masse kaffe, til de morgenfriske netværkere.

 

Steen fortalte, hvordan han havde fået idéen til Green Cleaning, samt om nogle af de opgaver som han har lavet hidtil i firmaet, som han startede for godt et år siden. Dette inkluderede bl.a. arbejde for Mærsk, som efter Steens demonstration er begyndt at bruge det miljørigtige tøris til rensningen af deres containere.

 

Efter oplægget demonstrerede Steen, hvor effektivt tøris er til rensning af forskellige overflader. Der blev både fjernet graffiti, renset tæpper og stole, samt ordnet fælge og motorhjelm på en ’lettere’ beskidt bil. Demonstrationerne vækkede stor begejstring fra deltagerne, som gav applaus runder til Steen efter de forskellige rensninger.

 

Morgenen sluttede traditionen tro af med netværk i grupper. Hver deltager blev bedt om at klargøre et spørgsmål til alle i grupperne, hvilket fik spørgsmålene til at variere fra alt imellem hvad der adskiller virksomhedens produkt fra konkurrenterne til hvad deltagernes yndlingsferie er. En hyggelig morgen, hvor flere af grupperne valgte at flytte grupperne ud i morgensolen.

 

 

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 23. august 2017