EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

"Et andet Vendsysselhold end tidligere"

Andreas Hansen; clean sheet og tre point på søndag er målet.

 

I weekenden skal HB Køge forsøge at følge op på sidste uges fine indsats i Sundby Idrætspark, hvor det blev til en fortjent 2-1-sejr over Fremad Amager. Det var en kamp, hvor mange positive ting kunne tages med, fortæller keeper Andreas Hansen, der fredag i denne uge fylder 22 år.

 

- Mod Fremad Amager i sidste uge føler jeg, at vi styrede det meste af kampen. Vi var i god kontrol, og de har kun få chancer. Det er selvfølgelig uheldigt, at de kommer i front på et dumt straffespark, men heldigvis kommer vi tilbage og vinder kampen fortjent. Det havde ikke været til at bære at tabe den kamp.

 

- Vores præstation mod Fremad Amager var et stort skridt op i forhold til premieren mod Vejle, hvor vi spillede en skidt kamp mod et godt hold. Nu handler det bare om at blive ved med at bygge på, for vi kan blive bedre, og det er jeg også sikker på at vi gør kamp for kamp, hvis vi er 100 % fokuseret på opgaverne der venter.

 

Andreas Hansen håber på sit første clean sheet i denne sæson på søndag.

 

Næste modstander for Andreas Hansen og co. er mødet med Erik Rasmussen tropper fra Vendsyssel, der i sidste sæson nåede play-off-kampene om en plads i ALKA Superligaen.

 

- Vendsyssel har skiftet lidt ud i truppen i løbet af sommeren, og det er nok et andet Vendsysselhold, der venter os, i forhold til de sidste par sæsoner. Der er kommet flere løbestærke spillere på holdet, og deres spil er hurtigere end den mere fysiske stil, som ellers har været deres varemærke de seneste år. De har fået en fornuftig start på sæsonen med fire point i deres to første kampe, hvor de også har scoret fem mål, men vi tror på os selv, og tror på at vi kan vinde kampen, og jeg satser selvfølgelig også på at få mit første clean sheet i sæsonen.

 

I sidste sæson leverede Andreas Hansen hele 17 clean sheets og HB Køge lukkede færrest mål ind af alle holdene i NordicBet LIGAEN.

 

- Vi har i denne sæson en spillestil, der er lidt mere offensiv. Den lidt mere offensive stil vil gøre, at modstanderne får mulighed for at komme frem til flere chancer i kampene, men til gengæld skulle vi også gerne få flere chancer i den anden ende, og dermed lave flere mål. Vi spillede mange uafgjorte kampe sidste år, og jeg håber, at vi i denne sæson kan veksle nogen af de mange uafgjorte kampe ud med nogle flere sejre. For selvom jeg er målmand og gerne vil holde nullet, så vil jeg naturligvis hellere vinder 2-1 end at spille 0-0.

 

NordicBet LIGAEN

HB Køge - Vendsyssel FF

Søndag den 13. august kl. 13.45

Herfølge Stadion

 

Foto: Martin Håkan / Coverganda.dk

 Skrevet af HBKoge.dk den 11. august 2017