EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Sagt efter kampen

Reaktioner efter onsdagens pokalsejr over Herlufsholm.

 

Vi har samlet et par af reaktionerne fra HB Køge-lejren oven på onsdagens pokalsejr over Herlufsholm.

 

Henrik Lehm, tilfreds cheftræner

- Jeg vil først starte med at rose Herlufsholm fordi de prøvede at spille fodbold. De stilte sig ikke bare ned. De arbejdede med højt pres, og de gav alt, hvad de havde i sig, og det kunne man også se til sidst, hvor der var et par stykker der havde krampe.

 

- Når det så er sagt så synes jeg også, at vores unge drenge fortjener en kæmpe ros. Specielt indtil vi kommer på 2-0 synes jeg, at de første 35 minutter er rigtig fine, og så begynder vi at sløse lidt i slutningen af første halvleg, og vi kommer også ud til anden halvleg og ikke lige får sat spillet. Men da de bliver mere trætte og vi får lidt mere ro på spillet så synes jeg også at det er tydeligt at se i de sidste tyve minutter, at vi får lavet tre flotte mål og at der var rigtig mange fine præstationer. Så at holde nullet og lave fem mål og finde så hurtigt ind i spillestilen med så mange unge, der ikke er vant til at spille sammen, det er jeg super tilfreds med.

 

Alexander Laustrup, debutant og målscorer

- Det var en helt igennem fantastisk følelse - især når det var et så godt mål. Det var et hjørnespark, hvor jeg ligger i opsamlingen. Häuser får bolden og ligger den af til mig, så tager jeg et træk og så hakker jeg den op i nærmeste hjørne.

 

Oliver Lassen, debutant og målscorer

- Det var en god følelse at score i en officiel kamp. Til tider var det en lidt kaotisk, men når vi holdt fast i bolden, så gør vi det sgu godt og viser, at vi er bedre.

 

Mathias Würtz, debuterende keeper med clean sheet

- Herlufsholm er et okay hold med masser af rutine, så der var lidt at lave i målet, men forsvaret gjorde det rigtig godt og stod rigtig kompakt, og så var angrebet selvfølgelig fantastisk med fem basser.

 Skrevet af HBKoge.dk den 10. august 2017