EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Vendsyssel hjemme – en styrkeprøve

Syv debutanter hyldes før søndagens kamp.

 

Af sportsdirektør Per Rud

 

Fire point på kontoen til Vendsyssel efter to kampe og tre point til HB Køge. Nordjyderne har hen over sommeren skiftet rigtig mange spillere efter et par imponerende sæsoner, hvor det har været lige ved og næsten i jagten på oprykning til Superligaen. Stilen er ændret, og det er derfor ikke et velkendt Vendsyssel-hold, vi møder denne weekend. 4 point i to kampe er stærkt gået, og vi kommer helt sikkert på en voldsom opgave.

 

Vores udlæg her på banen mod Vejle Boldklub i sæsonpremieren var slet ikke godt nok. Vi haltede efter, og jyderne fik fortjent sejren. Det var et anderledes tændt mandskab, der slog Fremad Amager i sidste weekend. Selvfølgelig glæder det os, at vore to nye angribere er kommet på tavlen allerede. Det tager normalt tid at falde til, men der er trænet godt og hårdt i opstarten, og træningslejren i Litauen var god på alle fronter.

 

Kampene mod Vejle og Fremad Amager viser med al tydelighed, at taktik og teknik er fine ord, men når kampene bliver afgjort er det stort set altid en spørgsmål om, hvem der mest har ild i øjnene. Jeg forventer selvfølgelig, at det er vores drenge mod Vendsyssel.

 

Der er mange debutanter – igen har vi rykket mange unge spillere op fra talentholdene, og mange unge kom i kamp i onsdags i pokalkampen mod Herlufsholm, hvor 10 ud af 11 spillere i startopstillingen var omkring 20 år eller yngre. Mod Vendsyssel hylder vi ikke færre end syv debutanter før kampen. Jean Claude Bozga, Martin Koch Helsted, Erik Törnros, Magnus Häuser og Mathias Würtz er alle nytilgange i denne sæson og desuden var der debut til Oliver Lassen og Alexander Laustrup fra egen talentudvikling.

 

Ungdomsholdene starter også op, og to nye cheftrænere er kommet til på talentholdene. Dani Mujkanovic er mand i spidsen for U19. Dani er kommet fra Næstved. Lukas Babalola er ny U14 træner. Han er rykket op fra Køge Boldklub, hvor han dygtigt har præsteret på U13. Spændende med nytilgange på trænersiden, og spændende at være en del af fremtidens HB Køge 1. holdsspillere. Det er vores livsnerve, og noget som ligger os ualmindeligt meget på sinde.

 

NordicBet LIGAEN

HB Køge - Vendsyssel FF

Søndag den 13. august kl. 13.45

Herfølge Stadion

 Skrevet af HBKoge.dk den 12. august 2017