EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

"Rigtig mange fine ting"

Cheftræner Henrik Lehm så gode takter i træningskampen mod OB.

 

HB Køge leverede en god indsats i søndagens træningskamp mod OB. Efter kampen var cheftræner Henrik Lehm da også fint tilfreds med præstationen.

 

- Der var rigtig mange fine ting. OB er fjorten dage længere henne i forberedelserne end vi er. De fleste af vores stamspillerne spillede de første 70 minutter, og rent fysisk synes jeg, at det så godt ud. Jeg måtte, jo pille dem ud, og de var skuffede, men det er vigtigt, at vi passer på dem her i opstarten. Rent fysisk synes jeg, at det var rigtig fint, understreger Henrik Lehm, der også var godt tilfreds med spillet.

 

- Jeg er selvfølgelig også tilfreds med at vi holder nullet. De har selvfølgelig et par chancer som Andreas klarer rigtig flot, men det gør mig rigtig glad, at vi også skaber nogle rigtig gode chancer, og med lidt held, så kan vi godt prikke en enkelt eller to ind.

 

- Vi har snakket meget om at vi skal turde stå med en lidt højere bagkæde, og der synes jeg, at Bozga var rigtig god til det, og vi skubber betydeligt mere fremad end vi gjorde sidst mod Bridges. Så det var rigtig fint på bolden, men nogle gange mistede vi også bolden lidt for nemt med noget fodsål og noget skinneben, hvor OB får nogle omstillinger, og det skal vi lige have barberet væk. Men alt i alt en godkendt indsats.

 

I slutningen af den kommende uge rejser HB Køge på træningslejr i Litauen, men inden da er der flere ting på programmet på træningsbanerne i Herfølge.

 

- Dem der har spillet meget i dag skal selvfølgelig restituere i morgen, og de unge skal så have nogle tæsk. Tirsdag har vi fri, og onsdag bliver vi testet, og det glæder jeg mig rigtig meget til, for Christian, vores nye fysiske træner, har noget udstyr der gør, at vi kan gå ind og måle hvor hurtige vi er på de første fem meter, hvor højt vi hopper og alt det der, som man har kunnet i andre klubber, og nu har vi også mulighed for at gøre det og sammenligne og se, hvor vi ligger i forhold til andre klubber. Jeg glæder mig meget til at se, hvor hurtige vi er, og hvor god fysisk form vi er. I dag spillede vi med pulsur, og det bliver spændende at se de tal, så vi ved, hvem der skal have lidt flere løb og hvem der bare kan nøjes med at spille noget god fodbold.

 Skrevet af HBKoge.dk den 9. juli 2017