EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

"3. tirsdag..." i Vallø Golfcenter

NETVÆRKET deltog i golfarrangement inden ferien.

Der var liv og glade dage på Vallø Golfcenter.

Foto: Louw Foto.

 

Juni måneds udgave af "3. tirsdag..." blev traditionen tro afholdt i Vallø Golfcenter. Vejret var som altid perfekt til det store golfarrangement som havde deltagelse af mere end 70 medlemmer fra NETVÆRKET, der alle havde grebet muligheden og udfordringen i at komme ud og spille et slag golf på den super lækre bane i de hyggelige omgivelser.

 

Arrangementet blev skudt i gang kl. 15.00, hvor der blev budt på kolde øl og sodavand samt masser af frugt. Selve golfturneringen startede kl. 15.30, hvor deltagerne blev inddelt i en række hold.

 

Foto: Louw Foto.

 

De af deltagerne der var indehaver af et DGU-kort blev sendt af sted på den store bane, mens gruppen af begyndere og de meget let øvede blev inddelt i tre grupper og gik rundt med Vallø Golfcenters pro-golfere. Her blev der øvet driving, putting og indspil til en hurtig gennemgang og afprøvning af diverse sving. Herefter fortsatte de på par 3-banen, hvor der deltog 10 hold med ca. 4 deltagere på hver.

 

Under hele arrangementet drønede ansatte fra HB Køge rundt på banerne i golf cars for at servicere de medlemmer af NETVÆRKET med kolde drikke fra Royal Unibrew.

 

Foto: Louw Foto.


Der blev grinet, hygget og skabt en masse nye kontakter mellem deltagerne på eftermiddagens golfrunde.

 

Efter tre hyggelige timer i det gode vejr på golfbanen, mødte der yderligere medlemmer af NETVÆRKET frem til "3. tirsdag…" hvor der blev der serveret en lækker golf-buffet i klubhusets hyggelige café som forpagtes af Maj-Britt's Catering.

 

Efter den meget velsmagende middag kunne HB Køges direktør Per Rud fortælle en lille status på HB Køge og efterfølgende kunne Peter Møller Andersen fra HB Køge og Leif Holmenlund fra Vallø Golfcenter løfte sløret for vinderne af dagens dyst, og uddelte flotte præmier.

 

Derudover foretog Vallø Golfcenter også en lodtrækning blandt alle deltagerne, hvor præmien var et golfarrangement hos Vallø Golfcenter for sin virksomhed.

 

Vallø Golfcenters direktør Leif Holmenlund foretog lodtrækningen og det blev Christine Louw Nielsen fra Louw Foto der løb med denne flotte gevinst på et golfarrangement i Vallø Golfcenter for 8 personer.

 

Vinderne

Vinderne af dagens ”Pro”-dyst på de 9 huller blev vundet af Rudi Carlsen fra Addere Revision. Der var to vinderhold på par 3-banen, og begge hold modtog præmier for deres præstation.

 

Du kan læs mere om Vallø Gofcenter på www.valloe-golf.dk

 


Foto: Louw Foto

 

God stemning i den hyggelige gård i Vallø Golfcenter.

Foto: Louw Foto

 

Maj-Britt fra Maj-Britt's Catering præsenterede den dejlige mad.

Foto: Louw Foto

 

Der var en stor lækker buffe fra Maj-Britt's Catering ved "3. tirsdag...".

Foto: Louw Foto

 

Peter Møller Andersen, Leif Holmenlund og vinderen af ”Pro”-dysten Rudi Carlsen fra Addere Revision.

Foto: Louw Foto

 

Leif Holmenlund med Christine Louw Nielsen fra Louw Foto der løb med denne flotte gevinst på et golfarrangement i Vallø Golfcenter.

Foto: TT-Film

 Skrevet af HBKoge.dk den 22. juni 2017