EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Målfest i U19-sejr

HB Køge vandt over Thisted i sidste turneringskamp.

HB Køges U19-hold skulle lørdag eftermiddag ud i en spændende sidste runde på hjemmebane mod Thisted.

 

For at slutte turneringen som vinder af U19 Divisionen skulle HB Køge vinde med fem overskydende mål over bundproppen fra Nordjylland, og samtidig håbe på at førerholdet fra Viborg led et nederlag i deres udekamp mod SønderjyskE.

 

Trods en kanonstart for HB Køge i både første- og anden halvleg, og med hele seks scoringer i kampen, blev det desværre ikke til den storsejr man var gået på banen for at få. Det meste af kampen var HB Køge spillestyrende og i boldbesiddelse, men på hurtige omstillinger og mindre gode markeringer lykkedes det for Thisted at få fire scoringer i løbet af kampen.

 

Kampen sluttede helt fortjent med HB Køge som vinder i en målfest på 6-4, og da Viborg spillede 0-0 i SønderjyskE kan HB Køge gå på sommerferien med en andenplads, kun et point efter Viborg der blev vinder af U19 Divisionen.

 

HB Køges seks mål i kampen blev scoret af de tre spillere; Rafael Mortensen, Oliver Lassen og Peter Therkildsen som sammen med Herve Gamys efter sommerferien bliver en del af førsteholdstruppen.

 

U19 Divisionen:

HB Køge - Thisted // 6 - 4

 

1-0 // Rafael Mortensen (3.)

1-1 // (23.)

2-1 // Oliver Lassen (47.)

3-1 // Peter Therkildsen (52.)

4-1 // Oliver Lassen (54.)

4-2 // (57.)

5-2 // Oliver Lassen (79.)

5-3 // (84.)

5-4 // (85.)

6-4 // Peter Therkildsen (88.)

 

 

 

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 17. juni 2017