EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

God test mod OB endte med nulløsning

HB Køge stod distancen fysisk og spillemæssigt.

 

Superligaholdet OB var søndag eftermiddag på besøg på et solbeskinnet Herfølge Stadion, der dannede ramme om det, der for HB Køges vedkommende var sommerens blot anden træningskamp. OB derimod er noget i længere i fremme i deres forberedelser forud for Superligapremieren i den kommende weekend.

 

Gæsterne startede bedst og var mest på bolden i kampens indledning, men det blev ikke for alvor farligt, og stille og roligt arbejdede HB Køge sig ind i kampen.

 

Efter et kvarters tid kom kampens første store mulighed da OBs Jeppe Tverskov efter et hjørnespark måtte se sit forsøg reddet en halv meters penge fra målstregen. Afslutningen var indledningen på en god OB-periode med mange skarpe indlæg, som alle blev afvist af HB Køges defensiv.

 

Efter en halv times tid resulterede fine kombinationer mellem Lee Rochester og Mark Gundelach i et hårdt, fladt indlæg fra sidstnævnte, som Grytebust i OB-målet fik halvklaret. Returen var HB Køge først over, men OB-forsvarerne fik sendt tacklinger ind på rette tidspunkter. Siden afsluttede Martin Koch Helsted lige på Grytebust og fem minutter før pausen var Lee Rochester tæt på at komme først til en nedfaldsbold efter et sammenstød i luften mellem OB-keeperen og Jacob Barrett.

 

HB Køge kom bedst ud til anden halvleg, og første afslutning stod Kristian Andersen for. Desværre en meters penge over mål. En håndfuld minutter senere lagde Lee Rochester en aflevering i dybden mod Martin Koch Helsted, men Grytebust var vågen og opsnappede bolden for fødderne af HBK-angriberen.

 

OBs første chance efter pausen faldt efter ti minutter. Daniel Arrocha satte en god tackling ind og på returen reddede Andreas Hansen til hjørnespark med en fin fodparade, og kort efter måtte keeperen i flyvende stil vippe et langskud forbi samme stolpe og til hjørnespark.

 

HB Køge begyndte Henrik Lehm stille og roligt at foretage sine ind- og udskiftninger. Svenske Erik Törnros var den første indskifter, og og ti minutter før tid kom han først på et indlæg fra Mikkel Wohlgemuth. Desværre fik OB-keeperen reddet ved stolpen. Afslutningen var dog indledningen på en god periode for HB Køge.

 

Ligeledes indskiftede Ahmed Hassan var tæt på med et godt forsøg, som blev vippet over mål og til hjørnespark, og kort efter forsøgte Hassan sig igen med et friskt forsøg, der dog sneg sig forbi målet.

 

Kampens sidste afslutning stod Rafael Mortensen for da han fra kanten af feltet sparkede en halv meters penge forbi OB-målet.

 

Træningskampen sluttede 0-0, og det var der fin tilfredshed med i HB Køge-lejren. HB Køge stod distancen rent fysisk mod et stærkt OB-hold, der er 14 dage længere fremme i forberedelserne, og også spillemæssigt var der mange positive takter - offensivt som defensivt.

 

I den kommende uge træner HB Køge på banerne ved Herfølge Stadion inden holdet mod slutningen af ugen tager en en ugelang træningslejr i Litauen, hvor der venter to træningskampe mod hold fra den bedste litauiske fodboldrække.

 

HB Køge - OB // 0 - 0

 

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen

Mark Gundelach

Daniel Arrocha

Jean Claude Bozga

Malte Amundsen

Lee Rochester

Henrik Madsen

Mikkel Wohlgemuth

Alexander Bah

Kristian Andersen

Martin Koch Helsted

 

Udskiftninger

Erik Törnros ind // Martin Koch Helsted ud (59.)

Magnus Häuser ind // Henrik Madsen ud (70.)

Oliver Lassen ind // Alexander Bah ud (70.)

Gustav Gjøg ind // Mark Gundelach ud (75.)

Herve Gamys ind // Daniel Arrocha ud (77.)

Rafael Mortensen ind // Kristian Andersen ud (77.)

Ahmed Hassan ind // Lee Rochester ud (77.)

Christian Jensen ind // Mikkel Wohlgemuth ud (90.)

 

Tilskuertal

Ca. 250 tilskuere på Herfølge Stadion

 Skrevet af HBKoge.dk den 9. juli 2017