EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Ludwig: "Utrolig glad for min tid i HB Køge"

Alexander Ludwig vil prøve sig selv af i ALKA Superligaen.

Alexander Ludwig blev i 2016 kåret som Årets Spiller i HB Køge. Nu vil han prøve sig selv af i landets bedste række.

 

I forbindelse med sæsonens sidste kamp blev der taget afsked med blandt andre Alexander Ludwig, der de seneste tre år har været en vigtig brik i HB Køges stærke defensiv. Ludwig har kontraktudløb denne sommer, og har ønsket at prøve sig selv af i landets bedste række.

 

- Jeg har ønsket at prøve mig selv af i Superligaen, som jeg føler mig klar og sulten til. Det vil jeg takke holdet og trænerstaben for, da rammerne for min udvikling har været super, fortæller Ludwig, der snart vil blive præsenteret som ny mand i en af landets Superligaklubber.

 

Alexander Ludwig blev i 2016 kåret som Årets Spiller i HB Køge, og han har i løbet af de seneste tre sæsoner spillet 91 kampe i HB Køgetrøjen. Det har været en god tid, fortæller han.

 

- Jeg har været utrolig glad for min tid i HB Køge. Menneskene i og omkring klubben og holdet har gjort de sidste tre år til en fornøjelse. Jeg vil gerne sende en stor tak for en god tid til alle i og omkring HB Køge. Jeg kommer til at savne de mange gode folk, og jeg vil altid huske tilbage på min tid i klubben med et smil, slutter Ludwig.

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 8. juni 2017