EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Salget af sæsonkort sparkes i gang

Spar penge ved køb af sæsonkort.

 

Sæsonen 2017/18 nærmer sig, og forude venter 17 hjemmekampe i NordicBet LIGAEN.

 

Vi har sparket gang i salget af sæsonkort, og igen i år tilbyder HB Køge et imponerende billigt sæsonkort. For bare 600 kr. kan du få udstedt et sæsonkort, der sikrer adgang til alle 17 hjemmekampe i NordicBet LIGAEN. Det svarer til kr. 35,- pr. kamp. Pensionister skal betale det halve.

 

I lighed med de seneste mange år vil det være gratis for børn fra 0-15 år at komme til fodbold når HB Køge spiller på Castus Park i NordicBet LIGAEN.

 

PRISER 2017/18

SÆSONKORT

Voksne (16 år eller derover): 600 kr. (svarende til kr. 35,- pr. kamp)

Pensionister: 300 kr. (svarende til kr. 17,50,- pr. kamp)

 

ENTRÈBILLETTER PÅ KAMPDAGEN

Voksne: 80 kr.

Pensionister: 40 kr.

Børn (0-15 år): Gratis

 

BESTILLING AF SÆSONKORT

Ønsker du at bestille et sæsonkort til HB Køges hjemmekampe i sæsonen 2017/18 skal du blot sende en mail til Torben Bruun (tb@hbkoge.dk). Her skal du skrive hvor mange sæsonkort du ønsker at bestille samt oplyse hvilke navne, der skal stå på sæsonkortene. Det skal desuden oplyses om der er tale om et sæsonkort til voksen eller pensionist.

 

Efter bestilling vil du modtage yderligere information om betaling af sæsonkortet, som kan betales både kontant, via dankort eller MobilePay.

 

AFHENTNING AF SÆSONKORT

Sæsonkortene kan fra uge 30 afhentes i HB Køges administration i åbningstiden (9.00 til 16.00). Det vil desuden være muligt at afhente og betale sit sæsonkort ved de første hjemmekampe i den nye sæson. HB Køge spiller den første hjemmekamp i den nye sæson søndag den 30. juli mod Vejle.

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 14. juni 2017