EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Bøgeskov Rengøring træder et skridt op

Rengøringfirmaet forlænger samarbejdet med HB Køge og er ny RegionalPartner.

Martin Hermandsen fra Bøgeskov Rengøring er KampPartner torsdag aften.

 

Når HB Køge på torsdag kl. 18.00 tager imod FC Fredericia på Castus Park er det med Bøgeskov Rengøring som KampPartner.

 

Bøgeskov Rengøring har længe gjort rent på stadion, i administrationen og i loungerne på Castus Park. På baggrund af det gode og udbytterige samarbejde har Bøgeskov Rengøring valgt at træde et trin op af partnerrangstigen og er fremadrettet RegionalPartner i HB Køge og NETVÆRKET.

 

Mads Juel Andersen fra HB Køge uddeler fribilletter og pølsekuponer på HTX skolen sponsoreret af Bøgeskov Rengøring.

 

Martin Hermansen fra Bøgeskov Rengøring udtaler:

 

"Vi støtter op om HB Køge, fordi vi godt kan lide den ånd der er i klubben. Det er en rigtig talentklub, og spillerne har ikke stjernenøkker, men arbejder for hinanden. Man kan mærke på spillerne, at de kæmper for et fælles mål og de fighter det, de kan. Derudover er vi rigtig imponeret over den frivilligånd som er i og omkring klubben. Det er tydeligt, at der er mange mennesker der bruger en masse tid på at løfte klubben i flok. Sidst men ikke mindst har vi et rigtig godt samarbejde med HB Køges administration, hvor der altid findes konstruktive løsninger for begge parter i forbindelse med planlægning af rengøring, som ofte bliver rykket rundt pga. ændring i drengenes træning eller kampflytning. På baggrund af dette har vi valgt at forøge vores engagement i klubben og vi ser frem til at se hvor langt klubben kan nå.”

 

HB Køges direktør Per Rud er naturligvis glade for den nye aftale. Han siger:

 

”Vi er rigtig glade for at fortsætte samarbejdet med Bøgeskov Rengøring, som tilmed forøger deres engagement i klubben. Bøgeskov Rengøring har nogle rigtig dygtige ansatte, som sikrer at rengøringen altid er i top. De er tilmed yderst fleksible, hvilket er til stor hjælp for en organisation som vores.”

 

Morten Lemmiche der er ansat i Bøgeskov Rengøring kommer forbi et par gange om ugen i HB Køge.

 

HB Køges Mads Juel Andersen, Andreas Hansen og Kristian Andersen delte fribilletter ud på Køge Campus for Bøgeskov Rengøring.

 Skrevet af HBKoge.dk den 9. maj 2017