EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Flot fremmøde ved PreMatch

DreistStorgaard var KampPartner og Theilgaarden var CateringPartner.

Søren Storgaard fortalte om DreistStorgaard Advokater ved PreMatch.

 

Der var masser af aktivitet i Nordea Lounge forud for søndagens hjemmekamp mod Nykøbing FC på Castus Park. En fyldt Nordea Lounge dannede rammen om en hyggelig eftermiddag med lækker mad, gode vine og interessante indlæg.

 

Advokatfirmaet DreistStorgaard, der også er trøjesponsor i HB Køge, var KampPartner, og i den anledning fortalte partner Søren Storgaard om advokatkontorets ambitioner, mål og værdier, og om hvad man som kunde kan forvente når man retter henvendelse til DreistStorgaards medarbejdere.

 

Undervejs kunne de tæt på 100 gæster i Nordea Lounge nyde den lækre buffet, der var tilberedt af Theilgaardens Restaurant, der var CateringPartner. Det var en virkelig lækker frokostbuffet. Til maden var der som altid mulighed for en øl eller en vand, ligesom også Vinspecialisten Køge sørgede for et par gode franske vine til maden.

 

Theilgaarden stod for en dejlig buffet under PreMatch.

 

Der var flere indlæg undervejs, og der var et par særlige gæster denne søndag eftermiddag. Fra Oslo var en delegation af medlemmer af den norske klub Lyn mødt frem for at overrække en indrammet Lyn-trøje til klubbens tidligere forsvarsstyrmand Steven Lustü, der jo som bekendt også har en flot fortid i Herfølge Boldklub, hvor han havde en stor andel i klubbens danske mesterskab i år 2000.

 

Et medlem af Osloklubben fortalte et par anekdoter fra Lustüs tid i klubben, og overrakte i den forbindelse en Lyn-trøje påtrykt følgende ordlyd:

 

"Kære Steven!

Vær for oss hvem og hva du vil. For oss er du den spiller vi drømmer å se i deg.

Hilsen Alle Vennerne i Lyn"

 

Steven Lustü fik flotte ord og en Lyn-trøje fra venner af Lyn Oslo.

 

Herefter tog Per Rud ordet sammen med HB Køges anfører Henrik Madsen, der måtte sidde ude med karantæne. Per Rud fortalte først om Lee Rochesters klubrekord med 110 førsteholdskampe i en alder af blot 22 år, og om tankerne bag salget af topscorer Marc Rochester til Silkeborg. Efterfølgende gav Henrik Madsen sit syn på holdets form pt., og om at være ni år ældre end den næstældste i landets yngste førsteholdstrup. 

 

Henrik Madsen var i Nordea Lounge da han havde karantæne mod Nykøbing FC.

 Skrevet af HBKoge.dk den 2. maj 2017