EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

U19 i topkamp på hjemmebane

Skal forsvare førstepladsen mod B.93.

HB Køges U19-hold spillede sig i påsken op på førstepladsen i U19 Divisionen. Det skete efter en hård og meget lige topkamp mod Viborg, der inden kampen lå side om side med HB Køge med 24 point.

 

- Begge hold virkede opsatte på at vinde - særligt med udsigten til at vinderen ville overtage førstepladsen, fortæller U19-træner Janus Blond, der fra sidelinien kunne se HB Køge komme foran allerede efter tre minutter.

 

Målscorer var Ahmed Hassan efter et mønsterangreb, hvor Hassan afsluttede efter et indlæg og flugtede bolden op i målhjørnet.

 

- Det var en lige kamp, som bølgede frem og tilbage. Begge hold havde deres chancer, men vi kæmpede rigtig godt, og kunne til sidste glæde os over sejren og førstepladsen.

 

I den kommende weekend venter endnu en topkamp. Lørdag kl. 14.30 kommer B.93, der indtager tredjepladsen, på besøg på "Wembley" på Herfølge Stadion

 

- Vi vil gøre alt for at forsvare førstepladsen mod B.93, der selv vil knune overtage førstepladsen med en sejr. Vi tabte den omvendte kamp med 3-2 i efteråret, så der er al grund til at tro, at denne kamp vil blive ligeså intens som kampen mod Viborg, lyder det fra Janus Blond.

 

Janus Blond ser frem til topkampen i U19 Divisionen søndag eftermiddag mod B93.

 Skrevet af HBKoge.dk den 21. april 2017