EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HB Køge er mentorvirksomhed for Run Koege Run

Drengene bag Run Koege Run er i gang med at stable et løb for hele Køge på benene.

Drengene fra Ellemarken i Køge der har startet mikrovirksomheden Run Koege Run.

 

Som en del af HB Køges CSR strategi har klubben indgået et samarbejde med Mind Your Own Business, der skaber udviklingsprogrammer for drenge fra udsatte boligområder i alderen 13-19 år. I samarbejde med en mentorvirksomhed og frivillige venturepiloter fra civilsamfundet får drengene – under trygge rammer – til ansvar at etablere og drive egen mikrovirksomhed.

 

Siden oktober har HB Køge været mentorvirksomhed for en flok engageret drenge fra Ellemarken, som er fuldt i gang med at arrangere Run Koege Run – et motionsløb for alle, hvor fokus er på at skabe en hyggelig dag for løbets deltagere og de fremmødte tilskuere.

 

Medlemmerne i NETVÆRKET introduceres for Run Koege Run.

Foto: Louw Foto

 

Drengene fra Ellemarken har bl.a. været med til HB Køge NETVÆRKETs populære netværksmøde ”3. tirsdag…”, hvor de fik mulighed for at fortælle partnerne om deres løb og de sponsormuligheder der er i forbindelse med løbet. Om deltagelsen ved netværksmødet udtaler Muhammed fra Run Koege Run:

 

- Det bedste for os ved arrangementet var at opleve et rigtigt forretningsmøde. At få et indtryk af, hvordan den slags foregår, til når vi skal ud at snakke med flere sponsorer. Før var vi nervøse for, hvordan vi ville blive taget imod; at vi ville blive ignoreret, men det skete slet ikke. Alle vi snakkede med var rigtig flinke, de smilede til os og lyttede til det, vi havde at fortælle. Og bagefter gav de os ros for at være gode til at præsentere uden at lyde alt for nervøse og for at have en god udstråling.

 

Muhammed udveksler viden med de øvrige sponsorer.

Foto: Louw Foto

 

Sportsdirektør for HB Køge Per Rud udtaler følgende:

 

- Drengene fra Ellemarken, der afvikler Run Koege Run, er en flok engageret unge drenge, der brænder for at afvikle et unikt motionsløb for alle Køges borgere uanset niveau. De er stolte af deres bydel og vil vise Ellemarken fra dens bedste samtidig med de arrangerer en begivenhedsrigdag, hvor vennerne eller familien kan samles og hygge sig. Vi i HB Køge agerer som mentorvirksomhed for drengene, og vi har på tæt hold set, hvor dedikeret drengene er for at skabe et løb, hvor alle er velkomne, og får en god oplevelse. Løbets slogan One Family, One Run fortæller tydeligt om drengenes fokus på et løb for alle. Vi i HB Køge støtter op om Run Koege Run – vi opfordrer jer til at gøre det samme.

 

Løbet finder sted fredag den 12. maj kl. 14.00.

 

Savas præsenterer drengenes mikrovirksomhed i en af netværksgrupperne.

Foto: Louw Foto

 

// Læs mere om Run Koege Run på www.runkoegerun.dk //

 Skrevet af HBKoge.dk den 19. april 2017